27 лютого 2020 об 11:21

У США розробили вакцину проти коронавіруса і почали тестувати її на людях

У США розробили вакцину проти проти Covid-19 і її вже почали тестувати на людях. Клінічні випробування для оцінки безпеки та ефективності вакцини почалися в Медичному центрі університету Небраски, повідомляє CNN .

Відомо, що для тестування вакцини відібрали 20 добровольців. Перша людина, якій зробили вакцину - американець, евакуйований з японського лайнера "Diamond Princess". Лайнер досі перебуває на карантині.

За останніми даними, в Китаї підтверджено 78 497 випадків зараження коронавірусом, смертельний результат зафіксований в 2744 випадках. При цьому 32 495 пацієнтам вдалося вилікуватися.

Тим часом під загрозою зриву через епідемію виявилися відразу кілька масових заходів: річна Олімпіала в Токіо , кілька матчів Чемпіонату світу з футболу, які повинні пройти в Італії, а також пісенний конкурс Євробачення, який цього року має пройти в Роттердамі. Від України туди повинні поїхати група Go-A з піснею "Соловей".

Через спалах коронавіруса в Італії закривають бутіки та скасовують всі публічні заходи. Це відбилося і на тижні моди в Мілані. Наприклад, показ Giorgio Armani пройшов зовсім без глядачів .

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі