24 лютого 2020 о 10:13

Україну на Євробаченні - 2020 представить група Go-A. Слухайте їх пісню "Соловей"

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення - 2020 в цьому році пройде з 12 по 16 травня в Роттердамі, Нідерланди. 22 лютого відбувся фінал національного відбору, в якому брали участь шість конкурсантів - Jerry Heil, Go-A, Kruть, David Axelrod, Khayat і Tvorchi.

У журі національного відбору сиділи Тіна Кароль, Віталій Дроздов (Хіт FM) і Андрій Данилко. Переможця визначили, підсумовуючи оцінки глядацького голосування з балами журі. За підсумками голосування представляти Україну на конкурсі в цьому році пощастило електрофольк-групі Go-A з піснею "Соловей". Вони отримали 6 балів від журі та 6 балів від глядачів.

Група Go-A з'явилася в 2012 році. З 2016-му вони записали свій дебютний альбом "#Ідиназвук". Музиканти, які грають сучасну етніку, часто виступали на різних фестивалях: Jazz Koktebel, "ГогольFest" та інших.

Слухаємо їх пісню "Соловей":

Нагадаємо, що в минулому році на конкурсі в Тель-Авіві України повинна була представляти співачка Maruv. Після оголошення переможця відбіркового туру виник скандал через виступи співачки в Росії. Пізніше стало відомо, що співачка не братиме участь в конкурсі. Після скандалу відмовлятися від участі стали й інші фіналісти національного відбору і від України не поїхав ніхто.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі