16 березня 2020 о 15:09

Новий флешмоб: Зірки показують як мити руки

Всесвітня організація охорони здоров'я запустила челлендж під назвою SafeHands. Генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус наочно продемонстрував, що "чистота - запорука здоров'я".

Новий флешмоб тут же підтримали світові знаменитості. Однією з перших свої навички в миття рук показала 76-річна Глорія Гейнор, виконавиця хіта "I Will Survive" ( "Я зможу це пережити"), який зараз звучить особливо актуально. Пританцьовуючи під свій хіт, зірка співає: "Потрібно лише 20 секунд, щоб це пережити". Мовляв, мийте руки з милом протягом 20 секунд, і хвороба вам не страшна.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від GLORIAGAYNOR (@gloriagaynor) 10 Мар 2020 о 9:16 PDT

Х'ю Джекман також не залишився осторонь від такої важливої ​​теми і записав відео, де він від душі намилює руки милом, при цьому дуже економно витрачаючи воду.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Hugh Jackman (@thehughjackman) 14 Мар 2020 на 6:43 PDT

Арнольд Шварценеггер пояснив своєї улюбленої собачки Черрі, а заодно і мільйонам підписників, що мило і вода - головні друзі людей в боротьбі з коронавірусом. За визнанням актора, він миє руки не менше 50 разів на день.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) 13 Мар 2020 на 4:28 PDT

Вокалістка гурту The Pussycat Dolls Ніколь Шерзінгер прийняла естафету і потанцювала в своїй ванній під свіжий хіт React.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі