11 лютого 2020 об 11:03

Як найкраще відсвяткувати День святого Валентина

Якщо говорити про стандартні свята, такі як Новий Рік або 8 березня, то тут все дуже просто, лише в найостаннішу чергу ми замислюємося про те, де ж саме провести ці дні. Але коли мова заходить про найголовніше свято всіх закоханих - День святого Валентина, то часто ми впадаємо в ступор і не знаємо, що придумати, щоб не бути занадто банальними і солодкими. Хочеться здивувати свою кохану людину чимось оригінальним і незвичайним, окрім подарунків і сюрпризів , про які ми говорили раніше, та придумати найкращий сценарій, щоб вона згадувала це 14 лютого ще дуже довгий час.

Якщо ідеї тебе залишли, і ти бігаєш у паніці, то ми прийдемо тобі на допомогу. Ми підготували для тебе кілька цікавих варіантів, як найкраще відсвяткувати День святого Валентина, тож читай, обирай і терміново починай готуватися!

Кінотеатр

Не поспішай звинувачувати нас у банальності, ми не пропонуємо тобі йти у переповнений кінозал на якусь ванільну мелодраму, де звуки хрусткого поп-корну і поцілунків не дадуть тобі сповна насолодитися атмосферою свята. Ідеальний варіант - це зняти маленький зал, де ти з коханим залишишся удвох, обрати його улюблений фільм, взяти пляшку шампанського, фужери, фрукти і зробити цей вечір найособливішим для вас двох. Повір, що кращого варіанту, як відсвяткувати день всіх закоханих ти просто не знайдеш, та й до того ж, тобі самій принесе чимало задоволень такий сценарій розвитку подій.

Романтична вечеря вдома

А чому б і ні? Адже, врешті-решт, такий хід подій вже спрацьовував сто тисяч разів з різними парами з усіх куточків світу, чому це не повинно спрацювати з вами? Є в цьому щось особисте, затишне, тепле. Смачна вечеря, яку ти приготувала або замовила в найближчому ресторані, але йому, зрозуміло, не сказала про це, свічки, приглушене світло, музика і ви. І нехай це вже занадто романтично і нагадує сцену з якогось голлівудського кіно - це ж День святого Валентина. Світ не перевернеться, якщо ти дозволиш собі хоч раз на рік побути справжнісінькою дівчинкою.

Ковзанка

Так, можливо, зараз наше місто схоже на одну величезну брудну калюжу з розталого снігу, але синоптики все ж обіцяють похолодання у другій половині лютого, тому варіант із ковзанкою все ще може спрацювати. Якщо зовсім пощастить, то завжди можна піти на криту ковзанку, хоч це і не так атмосферно. Теплі светри, лід, незручні і незграбні падіння, або навпаки чудові па - все це стане вашою зимовою казкою і припаде до смаку і тобі, і йому. Завершити свято можна, зігрівшись смачним глінтвейном, чаєм або кавою в якомусь затишному маленькому кафе, або у вашому улюбленому і знаковому закладі. Хіба це не кращий спосіб відсвяткувати те, що поруч з тобою перебуває «той самий чоловік»?

Атракціони

Аквапарк або будь-який інший парк розваг завжди повертає нас в дитинство - найщасливіший і безтурботний час. Тож дозволити собі таку розкіш - випасти на один день зі свого повсякденного життя та потрапити туди, де немає місця телефонам і комп'ютерам - це найкраща відповідь на питання «як же найкраще відсвяткувати День святого Валентина?». Знімайте жартівливі відео на камеру, робіть милі селфі, відпочивайте і не думайте про завтрашній день, а просто насолоджуйтеся один одним тут і зараз.

Читайте також: Який сюрприз підготувати до дня Святого Валентина?

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі