11 лютого 2020 о 10:49

Який сюрприз підготувати до Дня святого Валентина?

Останнім часом стала дуже популярною і поширеною версія про те, що День святого Валентина - це свято, придумане маркетологами для того, щоб вибити з закоханих парочок більше грошей. Адже, якщо ти не подаруєш хоча б маленьку листівку «валентинку», то можна вважати, що ти взагалі не любиш свого партнера. Доволі дивне трактування того, що показувати свою любов обов'язково лише раз на рік, та й то за допомогою подарунків, вносить якийсь відтінок вульгарності і матеріалізму в цей день. Хоча насправді, свято є лише ще одним способом нагадати своїй близькій людині, наскільки вона тобі дорога та влаштувати для неї оригінальний сюрприз. Погодься, що просто простягнути пакет з подарунком - це було б занадто банально, тому спеціально для тебе ми підготували кілька варіантів сюрпризів, якими ти можеш потішти свою половинку на День святого Валентина.

Почніть свято зі смачної вечері

Смачна вечеря

Відкинь свій непотрібний скепсис, ні у кого не виникає сумнівів в тому, що ти і так чудова господиня і готуєш смачну вечерю якщо не щодня, то хоча б раз на тиждень. І що подібними речами коханого вже давно не здивуєш. Так, свічки, красива сервіровка столу, пляшка вина, легкий салат, стейк на грилі - це все красиво, смачно і спрацює на 100 відсотків, але занадто вже проста ця схема для того, щоб зватися сюрпризом. Давай згадаємо незабутню сцену з «Сексу у великому місті», де Саманта приготувала суші - улюблене блюдо свого чоловіка, а замість тарілки використовувала... своє тіло. Ось такий варіант вечері дійсно запам'ятається, і не так уже й важливо, що саме ти приготуєш, чи пересолила ти усі інгредієнти, наскільки огидний смак має вся ця куховарство, адже сам факт того, як ти лежиш оголеною на столі з його улюбленою стравою на твоєму тілі надовго вріжеться йому в пам'ять.

Шарф або светр своїми руками

Абсолютно неважливо, що спиці ти тримала в руках у 8 класі на уроках праці. Абсолютно неважливо, що у тебе не вистачає часу сходити в салон на чистку обличча, що вже говорити про те, щоб зв'язати йому величезний шарф. Абсолютно неважливо, що в підсумку це може вийти щось таке, в чому можна ходити тільки вдома або, в кращому випадку, винести сміття. Тому що саме усвідомлення того факту, що ти зробила цю річ власними руками ощасливить твого коханого. Адже всупереч всім цим доставкам за 24 години з інтернету, онлайн-шопінгу з Китаю і США, величезної кількості торгових центрів та достатку всього, що взагалі можна уявити, найважливіше, що може отримати інша людина - це увагу.

Зробіть сюрприз своїми руками

Квест

Отже, все, що тобі потрібно - це стікери і кольорові маркери. А далі твоя фантазія не обмежується абсолютно нічим. Ти можеш зробити квест, в якому ви відвідаєте всі знакові для вас місця, «ваші» кафе, парки, зупинки тролейбуса, та що завгодно, що має значення тільки для вас двох. Або ж ти можеш по всій квартирі заховати якісь маленькі приємні сюрпризи, і розклеїти стікери з питаннями, правильно відповідаючи на які, твій коханий отримає підказку, де захований «скарб». Загалом, це весело, захоплююче, забавно і вже точно буде належно оцінене. Ну і це оригинальніше, ніж просто сходити в ресторан на День святого Валентина і обговорювати серед десятків інших пар, як ви познайомилися або вперше поцілувалися.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі