04 лютого 2020 о 09:00

25 речей, які пара має зробити разом хоча б раз у житті

Стабільне сімейне життя - це чудово. Але у стосунках можуть виникати звички, - це непогано, але тут недалеко до рутини і нудьги. Але "буденності" уникнути можна, частіше робіть щось разом. Ось перелік речей, які партнерам потрібно зробити разом хоча б раз у житті. Не соромтеся його доповнювати!

1. Довго дивитися одне одному в очі. Не бійтеся, і не тривожтеся, дивитися в очі можна і цілий вечір. Пам'ятайте, що величезна частина комунікації між людьми відбувається невербально, а очі - дзеркало душі.

2. Разом готувати їжу. І, зрозуміло, потім її їсти. Відмінна ідея - обрати рецепт страви середньої складності та провести на кухні кілька годин у підготовці та взаємодопомозі. Або можна приготувати щось улюблене з дитинства. Зрозуміло, потім все разом з'їсти. До речі, це не обов'язково має бути романтична вечеря, можна влаштувати романтичний сніданок або бранч.

3. Переодягнутися у дивний одяг та прогулятися по вулиці або піти на вечірку. Наприклад, це можуть бути гелловінські костюми або одяг одного кольору. Дивно, але це сильно зближує.

4. Пристрасно цілуватися у людному місці. До речі, зближує не гірше прогулянки в дивних костюмах. І приносить задоволення, адже психологи встановили, що наш організм виробляє «гормон щастя» серотонін, коли ми обіймаємось або цілуємося не менш 20 секунд. А можна взагалі розіграти сценку та підвищити градус емоцій, якщо перед цим голосно і темпераментно з'ясовувати стосунки - жартома звичайно (або ні).

5. Відправляти один одному інтимні фото та sms. Ах, так ви - вже? ОК, тоді все чудово, йдемо далі.

6. Написати любовні листи. Ви йому - і навпаки. Не потрібно мати талант, щоб писати, робіть це як можете - головне від душі. Іноді в письмовому вигляді виходить краще висловлювати свої почуття. А ще можна залишати один одному милі, смішні записки на холодильнику або підкинути в кишеню одягу - це змусить вашого партнера посміхнутися.

7. Подорожувати туди, де ви обидва ще ніколи не бували. Якщо не можете прийти до єдиного рішення, можна, закривши очі, ткнути пальцем на карту або купити на вокзалі квиток на перший ліпший потяг. Нові враження подарують спільні емоції - спогади на все життя.

8. Побитися подушками. Це весело, як в дитинстві. Але і в такій безпечний спосіб можна прогнати стрес. Тільки беріть м'які подушки, і без фанатизму, будь ласка.

9. Робити один одному подарунки без приводу . Просто придумайте приємний сюрприз без жодного приводу. Це може бути будь-яка дрібниця: похід у планетарій, шарф, прикольні шкарпетки, електрична зубна щітка або книга - що завгодно.

10. Піднятися на повітряній кулі. Варіант 2: стрибнути разом із парашутом (тандемом). Або помилуватися на панораму міста з даху хмарочоса. Взагалі вітається все, що дозволяє забути про міську метушню та пережити сильні почуття без особливого ризику.

11. Гуляти під дощем. Цілуватися під дождем. Тільки не забудьте обзавестися дощовиком та парасолькою, якщо вирішите прогулятися не під теплим літнім дощем.

12. Зліпити сніговика. Добротного такого, у повний зріст, з носом-морквиною та очима-камінчиками. Психологи стверджують, що "це дає можливість практикувати спільні навички і творче мислення", а також просто сміятися та отримувати задоволення.

13. Почергово виконати стриптиз. Не обов'язково робити серйозні танцювальні постановки, тут дозволяється сміятися та танцювати під безглузду музику.

14. Спробувати пози "Камасутри". Нехай не всі до єдиної - але ви точно розширите кругозір та додасте щось нове до своїх уподобань.

15. Читати один одному вголос. Вірші або, що цікавіше, еротичну прозу. Емоційно та виразно.

16. Разом прийняти ванну. Якщо вдома її розміри не дозволяють зробити це спільно, можна знайти інший варіант: зняти номер в готелі.

17. Провести ніч у готелі, не покидаючи власне місто. Можна розіграти це, як сценарій рольової гри, де ви знову зможете відчути себе "ідеальними незнайомцями". А також це шикарний романтичний жест та спосіб таки полежати у пінній ванні разом!

18. Зробити один одному еротичний масаж або зайнятися парною йогою. Обидва заняття прекрасно синхронізують відчуття та покращують тілесний контакт. А як робити еротичний масаж без зніяковіння, ми писали ось тут.

19. Сходити на майстер-клас із малювання . І не важливо, якщо ви не вмієте малювати, просто обирайте майстер-клас "живопис і вино" та отримуйте задоволення від спільного проведення часу. Плюс, вам залишиться картина на пам'ять.

20. Піти разом на танці. Навчіться танцювати танець любові-танго. Або будь-який інший, перетворивши його на такий, під впливом ваших теплих почуттів.

21. Написати список загальних планів . Дайте волю уяві, і нехай вона попрацює над складанням списку майбутніх цілей, планів та спільних завдань.

22. Зробити фотосесію з професійним фотографом. По-перше, це красиво, а по-друге - це пам'ять, яка залишиться з вами на все життя.

23. Провести у ліжку цілий день. Домашній lazy day - це прекрасна можливість перевірити вашу сумісність. Разом готуйте, їжте, спіть, дивіться серіали, якнайбільше дізнавайтеся один одного в побуті.

24. Купатися вночі у морі голяка. Дуже романтично і еротично - дає фантастичний ефект і зближує.

25. Влаштувати винну дегустацію. У кожного свій смак, але добре, коли в парі ним приділяють увагу. До речі, психологи підрахували: партнери, яким подобається час від часу зустрічатися за келихом вина, живуть разом довше та відчувають себе щасливішими.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі