30 листопада 2019 о 08:00

Як робити еротичний масаж, щоб обом сподобалося

Еротичний масаж - мабуть одна з найприємніших форм прелюдії. Щоб запалити у партнері сексуальне бажання, досить подбати про розслаблюючу атмосферу, підібрати підходящий засіб для масажу та обсипати його чуттєвими дотиками. Дотримуючись наших перевірених порад, ти створиш невимушену атмосферу, зробиш процес масажу максимально приємним та обов'язково потішиш кохану людину незабутніми враженнями.

Постав приємний плей-лист

Звичайно нам всім подобається різна музика і все це дуже суб'єктивно, але погодься, пісні The xx або Florence + the Machine безперечно краще підійдуть для романтичного вечора, ніж плей-лист Black Sabbath або Kiss. З музичних жанрів обери щось сексуальне і розслаблююче, наприклад: соул, повільний джаз або блюз, ембієнт, чіл-аут або тріп-хоп. Невимушена музика допоможе налаштуватися на потрібний лад для отримання задоволення.

Підбери масажну олію

Є два варіанти: приготувати ароматну масажну олію самостійно або купити готову. Чуттєва композиція аромамасел задасть настрій усьому вечору. Ти можеш змішати базову кокосову олію з ефірними маслами-афродизіаками: іланг-ілангу, грейпфрута, апельсина, ванілі або лаванди. Для масажу інтимних зон все ж краще взяти спеціалізовані збуджуючі олії, які можна наносити на чутливу шкіру не побоюючись викликати алергію або інші небажані реакції. До речі, деякі з них їстівні (на той випадок, якщо вечір не обмежиться лише масажем).

Варіанти готових композицій масел для масажу:

[Hcgallery id = "565884"] [/ hcgallery]

1. Розігріваюча олія Ігристе Полуничне Вино Shunga Aphrodisiac
2. Масажна олія Avenir Cosmetics
3. Релаксуюча масажна олія AVA Laboratorium з апельсином

Купи масажні свічки

Масажні свічки - безперечно хороша ідея та цікава альтернатива аромамаслам, за допомогою якої масаж переросте у приємну СПА-процедуру. Для початку запали свічку, вона почне танути та поширювати аромат кімнатою, поступово перетворюючись на теплу масажну олію. Вилий олію тонкою цівкою на долоню та розподіли на тіло масажними рухами. Уважно читай склад свічок: не має бути парафіну, мінерального воску, барвників - лише соєвий або кокосовий віск, натуральні базові та ефірні олії.

Масажні свічки, вибір редакції:

[Hcgallery id = "565885"] [/ hcgallery]

1. Масажна свічка Shunga MINI MASSAGE CANDLE - Vanilla Fetish
2. Масажна свічка Love To Love Light my fire Musc
3. Масажна свічка з феромонами System JO DONA Scented Massage Candle

Опановуй основні масажні руху

Щоб зробити еротичний масаж, за який партнер точно буде вдячний, достатньо опанувати декілька простих прийомів.

Погладжування - універсальний прийом, який не вимагає жодних спеціальних умінь. Погладжування можна використовувати на початку, всередині або наприкінці масажу будь-якої частини тіла. Ці рухи заспокоюють нервову систему, допомагають розігріти шкіру та підготувати її до інтенсивніших технік масажу. Головне, щоб долоні м'яко і плавно ковзали по шкірі.

Стиснення - ще один простий поширений прийом, який чудово працює на шиї, спині та сідницях - покращує кровообіг та знімає втому в м'язах. Просто поклади одну руку поверх іншої, щільно притисни до м'яза та почни виконувати кругові рухи.

Розтирання - прийом для більш просунутих, але впевнені, що ти впораєшся. Розтираючі рухи ідеально підходять для масажу долонь і стоп. Виконуються круговими рухами, за допомогою подушечок великих пальців. Головне - прислухатися до партнера і не натискати занадто сильно, щоб йому було комфортно.

Розминання - більш глибокий прийом, техніка дещо нагадує заміс тіста. Ця техніка ідеально підходить для масажу спини, рук, ніг та сідниць. Живіт при цьому краще не чіпати, це стосується і жінок, і чоловіків.

Продумай план дій

Тепер, коли у тебе є всі засоби для проведення еротичного масажу, залишилося продумати послідовність своїх дій.
Не турбуйся, ми підкажемо.

Почни з масажу голови: погладь партнера по волоссю, помасажуй подушечками пальців маківку, плавно переходь до скронь, далі до потилиці. Коли закінчиш з масажем голови, ніжно поцілуй його у вухо або шию - це дуже чутливі ерогенні зони. Ніжно уклади партнера обличчям вниз, розігрій у долонях трохи олії або використовуй свічку та нанеси на верхню частину спини. Почни з погладжувань всієї спини, потім розімни плечі та шию. Приділи увагу сідницям - це ерогенна область, тут час застосувати прийом "стиснення". Перейди до стегон і литок. Переверни партнера і помасажуй ноги з іншого боку, тільки не підколінні ямки. Потім зроби масаж стоп та займися руками. Розітри долоні і пальці - це дуже приємно. Закінчити масаж можна поглажуваннями всього тіла, за бажання перейшовши до активної стимуляції інтимних зон. А що робити далі, вирішувати тільки вам.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі