04 лютого 2020 об 11:43

Неймовірний драйв: Дивіться супершоу Джей Ло та Шакіри у фіналі Super Bowl 2020

2 лютого на стадіоні Hard Rock Stadium в Майамі відбулася найважливіша спортивна подія в США - Суперкубок ( Super Bowl) . Фінальний матч північноамериканської Національної футбольної ліги відбувся між клубами "Сан-Франциско Форті Найнерс" та "Канзас-Сіті Чіфс".

Причому цікавий не лише сам матч за звання чемпіона Національної футбольної ліги, але і супершоу в перерві, коли виступають найвідоміші артисти. Хедлайнерами Суперкубка 2020 стали легенди латиноамериканської музики - Шакіра та Дженніфер Лопес.

Вони влаштували грандіозне шоу за підтримки сотень танцюристів і музикантів та божевільної піротехніки. Співачки виконали попурі зі своїх головних хітів, змінивши при цьому по кілька яскравих образів.

Першою на сцену вийшла Шакіра у червоному костюмі, усипаному майже двома мільйонами кристалів Swarovski. Загалом у неї було три ексклюзивних наряди, над кожним з яких трудився норвезький дизайнер Пітер Дундас, який працював у різний час для Emilio Pucci та Roberto Cavalli.

Потім на сцені з'явилася Джей Ло, яка за свій виступ змінила цілих 5 образів, кожен з яких створив італійський бренд Atelier Versace. Першим на Джей Ло був чорний, байкерський костюм із золотими заклепками та шипами, поверх якого була надіта атласна рожева спідниця з ланцюгами. А коли Лопес зняла спідницю, глядачі побачили взуття з шипами тп шкіряне боді. Versace знадобилося 400 годин, щоб створити цей наряд для співачки.

Говорити про це безглуздо, краще дивитися супершоу та усі образи співачок:

[Hcgallery id = "565909"] [/ hcgallery]

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі