31 січня 2020 о 15:11

У США ввели нові правила зйомки сексуальних сцен

Багато актрис розповідають про пережитий досвід домагань або примусу на знімальному майданчику. У зв'язку з цим і було ухвалене рішення про нововведення.

Нові принципи в рамках руху #MeToo були прописані з метою запобігання сексуальним домаганням на робочому місці. Тепер з акторами один на один зустрічатимуться координатори проектів, щоб з'ясувати, на які умови вони згодні. Також, координатори мають проводити попередні зустрічі з продюсерами, режисерами та письменниками, щоб встановити точні очікувані рівні оголеності та особливості сексуальних сцен, як це прописано у сценарія х.

"Ці протоколи і принципи допоможуть стимулювати рівень допустимої інтимності у виробничому процесі, що дозволить забезпечити безпеку членів профспілки Гільдії кіноакторів під час їх роботи." - розповіла у заяві президент профспілки Габріель Картеріс.

Координатори допоможуть режисерові в постановці відвертих сцен таким чином, щоб забезпечити безпеку акторів. Вони перевірятимуть фізичні бар'єри та одяг акторів з метою підвищення почуття комфорту учасників зйомок.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі