15 січня 2020 о 10:30

Balenciaga збирає гроші на допомогу Австралії, продаючи футболки та толстовки

Пожежі, що лютують в Австралії з вересня, жахають своїми масштабами. В результаті пожеж загинуло щонайменше 25 осіб та більше мілліарда тварин. Пожежі, які пов'язують зі світовою кліматичною кризою, призвели до того, що люди в усьому світі заявили про свою підтримку та солідарність з нацією.

Так, модний бренд Balenciaga зголосилися внести свій вклад, продаючи футболки і толстовки із зображенням коали на своєму веб-сайті, після інформації про те, що 30 відсотків коал могли загинути в регіонах країни.

Як повідомляє Dazed , паризький бренд пожертвує 100 відсотків виручки від продажу одягу з коалами місцевій природоохоронній організації, обраній Kering Group та експертами Balenciaga».

Однак, повідомлення Balenciaga викликало негативну реакцію у деяких користувачів, які розкритикували бренд через виробництво нового одягу спеціально для збору грошей. Адже останні проблеми: пожежі та повені, є результатом зміни клімату, а виробництво одягу нанасить шкоду навколишньому середовищу.

"Balenciaga робить некрасивий одяг з коалою, щоб зібрати кошти для боротьби з пожежами в Австралії, ніби вони не могли просто зробити пожертвування та не додавати більше проблем, створюючи більше продуктів", - написав один користувач у твіттері. Інші, однак, похвалили бренд за його зусилля.

Футболки та толстовки продаватимуться виключно на сайті Balenciaga з 13 січня.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі