17 грудня 2019 о 14:12

П'ять ознак того, що зволожуючий крем вам не підходить

Навіть самі нешкідливі і "перевірені" армією подруг і блогерами б'юті-продукти можуть призвести до проблем зі шкірою. Причому не виключено, що неприємні наслідки - результат бездумно купленого за порадою, зволожуючого крему. По-перше, це необхідний мінімум для щоденного догляду. А значить, його використовують найчастіше. По-друге, відмінне живильне середовище для появи бактерій. Тому на зволожуючому засобі не варто економити не тільки гроші, але і час на тестування, щоб підібрати той, який підійде саме вам.

П'ять сигналів, які повинні викликати у вас підозру, що засіб вам не підходить:

  1. Використання крему трохи змінює відтінок шкіри (наприклад, вона стає більш рожевою або смаглявою).
  2. Після його нанесення "блищать" деякі області обличчя (щоки, ніс, підборіддя і лоб). Це означає, що засіб не підтримує водний баланс належним чином - жирні ділянки стають більш помітними.
  3. Після його застосування виникає відчуття стягнутості, роздратування, печіння або який-небудь дискомфорт.
  4. Після нанесення зволожуючого крему шкіра залишається сухою. Якщо вже через годину ви відчуваєте сухість на шкірі, це означає, що засіб містить багато води, яка швидко випаровується, або дуже мало базових масел, яких недостатньо для пом'якшення шкіри.
  5. У більш екстремальних випадках або після тривалого використання неправильної косметики може виникнути акне. Зазвичай дефекти виявляються в області очних западин, на скронях і підборідді.

Просто поспостерігайте за шкірою деякий час. Якщо косметика, яку ми застосовуємо, не виконує заявлену функцію - зволожувати, освітлювати, живити або знімати сліди втоми, - варто підібрати інший б'юті-продукт.

Читайте також: 10 кращих антивікових засобів 2019 року

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі