24 вересня 2010 об 11:57

10 найкращих антивікових засобів 2019 року

Це означає не лише пити достатню кількість води, правильно харчуватися та триматися подалі від сонця, але і включити антивікові засоби до вашої програми догляду за шкірою! Зараз ринок пропонує так багато продуктів (які обіцяють так багато речей), що в цьому безліку легко заплутатися. Ось чому наші експерти вирішили допомогти вам у всьому розібратися.

Для початку, ось кілька важливих інгредієнтів, на які варто звернути увагу під час вибору антивікового продукту:

Ретиноїди. Є золотим стандартом антивікових інгредієнтів. Потужний вітамін А (та його менш подразнюючі похідні) підвищує вироблення колагену у шкірі, зводячи до мінімуму дрібні зморшки, прискорює процес омолодження клітин, зменшує пігментні плями та допомагає очистити пори. Ретиноїди (включаючи ретинол або ретинілпальмітат) можуть спочатку викликати подразнення, тому, бажано, розпочати застосування препарату ввечері, а у денний час обов'язково наносити SPF, оскільки вони можуть підвищити чутливість до сонця.

Гіалуронова кислота - це зволожувач, який притягує воду до поверхні вашої шкіри, щоб надати їй пружніший та зволожений вид.

Ніацинамід - це вітамін B3, що вирівнює тон шкіри та допомагає зменшити гіперпігментацію, а гліколева кислота являє собою альфа-гідроксикислоти, яка прискорює клітинний обмін та робить вашу шкіру більш гладкою.

Сонцезахисний крем - кращий захист від старіння, незалежно від того, який антивікової продукт ви наносите. Важливо використовувати сонцезахисні креми щодня, так Ви уникнете негативного впливу сонця, який призводить до передчасного старіння, і що найважливіше, знизите ризик виникнення раку шкіри. Звичайно, багатьом текстура сонцезахисного крему може здатися занадто жирною та важкою для нанесення на обличчя, особливо власницям жирної шкіри. Саме тому нижче ми представили для вас найкращі денні, нічні, антивікові креми та сировороткі, які включають в себе SPF, а також додаткові речовини, такі як антиоксиданти:

1. NEUTROGENA.
Зволожуючий засіб для обличчя із SPF 30

Найкращий крем проти старіння з ретинолом та SPF 30 Neutrogena пройшов всілякі тести у різних лабораторіях. Цей улюбленець дерматологів усуває сухість шкіри та захищає від сонячних променів за допомогою SPF 30. Крем має легку текстуру, швидко вбирається та не подразнює шкіру (не зважаючи на ретинол у складі), а також не має різкого запаху. Відгуки вдячних користувачів свідчать, що він зволожує, вирівнює тон та допомагає позбутися від дрібних зморшок.

2. ROC.
Multi Correxion 5 в 1 для шкіри навколо очей

Бренд ROC був створений французьким фармацевтом за оригінальними формулами, які вдосконалюються завдяки багаторічній практиці у розробці антивікових засобів. Саме завдяки цьому, розробники бренду зробили величезний крок у світі засобів проти старіння шкіри, створивши унікальну технологію Hexinol, яка допомагає боротися одразу з 5 ознаками старіння, а саме: припухлістю навколо очей, втратою вологи, темними колами, тьмяним кольором шкіри та зморшками. Засіб дає значні результати, маючи при цьому легку текстуру, і він підходить для щоденного застосування.

3.ROC .
Multi Correxion 5 в 1 Daily Зволожуючий крем із SPF 30

Цей зволожуючий крем, розроблений за оригінальною технологією Hexinol, ідеально підійде для будь-якого типу шкіри, адже швидко вбирається і не залишає жирного відчуття. Як і ROC multi correxion 5в1 навколо очей (рекомендується використовувати у комплексі), він попереджає водночас 5 ознак старіння та має у своєму складі SPF 30 - той самий рівень захисту від сонця, який рекомендують дерматологи. За доволі короткий термін використання крем зменшить пігментні плями, пом'якшить та наситить вашу шкіру, а також помітно зменшить зморшки.

4. LA ROCHEPOSAY.
Redermic R Eyes Крем для шкіри навколо очей з ретинолом.

Один з найкращих антивікових засобів, має інтенсивну дію завдяки ретинолу у складі, що допомагає швидко і ефективно боротися зі зморшками, пігментацією та нерівним кольором обличчя. Завдяки ніжній текстурі, легко лягає, швидко вбирається, а значить, чудово впишеться у вашу антивікову програму.

Завдяки тому, що крем створюється на основі термальної води (що є візитівкою бренду La roche-posay) результат здивує вас скороченням мімічних зморшок та потішить здоровим тоном шкіри, а також наситить дерму киснем. Нагадуємо, що під час застосування засобів із ретинолом необхідно обмежити перебування на сонці та обов'язково використовувати сонцезахисний фактор SPF.

5.CAUDALIE.
Resveratrol Lift Nigh Infusion Cream

Цей нічний крем обов'язково підкорить ваше серце, і звичайно ж попередить появу зморшок, навіть у глибоких шарах епідермісу. У комплексі активних інгредієнтів - натуральні трав'яні екстракти та ресвератрол з виноградної лози, що інтенсивно живить і зволожує шкіру, сприяє швидкому відновленню клітин. Легка текстура крему дарує відчуття комфорту, а наявність у складі масел з виноградних кісточок, лавандової води та шавлії, усунуть запальні процеси та відновлять природний захисний бар'єр шкіри.

6. OLAY.
Regenerist
МікроСкульптор особи

Якщо ви вирішили вдатися до хірургічного втручання щоб підтягнути контури обличча та схильні до провисання ділянки шкіри - не поспішайте. Можливо, МікроСкульптор від OLAY переконає вас своєю безперечною дією, адже він створений саме для того, щоб відновити еластичність та пружність вашої шкіри, а також підтягнути контури обличча. Крем містить гіалуронову кислоту та амінопептидний комплекс, що налнжить до високозволожуючих речовин.

7. MARY KEY.
Time Wise Repair VoluFirm Нічний догляд з ретинолом

Нічний крем Mary Kay, створений на основі потужного ретинолу, бореться з появою заломів та зморшок, інтенсивно живлячи шкіру обличчя і шиї, та залишаючи відчуття зволоження протягом декількох годин. Крем володіє глибоким ліфтінговим ефектом, коригує контури обличча, повертає шкірі тонус і еластичність, вирівнює тон та підходить для всіх типів шкіри. Як і при використанні інших продуктів з ретинолом, завжди наносьте засоби із SPF та уникайте прогулянок під сонцем.

8. NEOSTRATA.
Triple Firming Neck Cream

Потрійний зміцнюючий крем для шиї. Так, ви також мусите використовувати антивіковий продукт для шиї! Крем забезпечує якісний догляд у трьох складових: пропептид - поліпшить синтез прокологена, NeoCitriate - підтягне вашу шкіру, розгладить зморшки на шиї та зоні декольте, поверне шкірі гладкість і ніжність, NeoGlucosamine - попереджає появу пігментації. А також крем сприяє відновленню власних стовбурових клітин, адже містить екстракт стовбурових клітин плодів яблука.

9. SKINCEUTICALS.
Антивікова сироватка Metacell Renewal B3

Хочете щось більш легке? Придбайте цю сироватку SkinCeuticals. Насичена ніацинамідом, вона майстерно справляється з жирною шкірою, зменшує пори та насичує шкіру, допомагає боротися з акне і зморшками. Вміст у сироватці вітаміну В3 підвищує захисну функцію шкіри та вирівнює тон обличча.

10. No7.
Антивікова, Восс оновлююча сироватка для обличчя та шиї

Якщо вам потрібен медіатор з подвійним режимом роботи, цю сироватку для обличчя та шиї від No7 не можливо перемогти. Чемпіон у лабораторних дослідженнях по догляду за шиєю, вона була найкращою у підтягуванні шкіри та боротьбі зі зморшками. Сироватка відновлює пружність та здоровий вигляд шкіри обличчя та шиї.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі