22 листопада 2019 о 14:05

Італійський бренд презентуваив колекцію пуховиків, здатних до біорозпаду

Бренд Pangaia презентував нову колекцію повністю біорозкладаних курток. Пуховики створені з використанням інноваційної технології FLWRDWN.

Над новим наповнювачем для пуховиків працювали цілих 10 років. Він складається з польових квітів, біополімера, а також аерогеля, що підвищує експлуатаційні характеристики та довговічність. Такий наповнювач - гіпоалергенний, дихаючий, герметичний та етичний по відношенню до тварин. Новий наповнювач для пуховиків розробляли в італійській лабораторії. Верхня частина курток виконана з переробленого поліестеру.

Pangaia використовує польові квіти з областей, які сприяють відновленню довкілля та допомагають зберегти вид місцевих метеликів.

У колекції представлені лише дві моделі курток з капюшонами у трьох кольорах. Пуховики виготовлені в Італії. Придбати куртки Pangaia з технологією FLWRDWN можна з 4 грудня на веб-сайті бренду. Ціна куртки від $550.

[Hcgallery id = "565881"] [/ hcgallery]

Це дуже хороша тенденція у світі моди. До цього ми вже писали, що голандський бренд Denham презентував перші у світі джинси з деніму, здатного до біорозпаду .

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі