15 листопада 2019 о 10:35

Голландський бренд Denham презентував перші в світі джинси з деніму, здатного до біорозпаду

Cімейна екологічна фабрика з виробництва джинсових виробів Candiani презентувала першу в світі еластичну джинсову тканину, що біологічно розкладається. Вона виготовлена ​​з використанням запатентованої технології Coreva Stretch Technology (натурального гумового волокна) та лягла в основу колекції "Life Is Movement" ("Життя - це рух") голландської марки Denham.

Кожна пара джинс має свій унікальний номер, і вони випущені обмеженим тиражем. Придбати ці моделі можна у брендових магазинах та на сайті Denham.

Інноваційний еко денім виготовлений з органічної бавовни та натурального каучуку. Саме каучуком у Candiani здогадалися замінити традиційні синтетичні та бензинові еластомери. При цьому нова джинсова тканина біоразкладається, не містить мікропластіка та володіє тими ж еластичними властивостями, що й звичайна.

Що незвично, натхнення на створення натуральної гумової пряжі Coreva Stretch Technology прийшло до Альберто Кандіані (власника фабрики Candiani) у ковбасному відділі магазину делікатесів у столиці моди Мілані.

"У світі, де ресурси скорочуються, а звалища переповнені викинутим одягом, ми зобов'язані шукати поновлювані ресурси на додаток до біорозкладаних та компостованих матеріалів, - говорить Кандіані. - Ми робимо це не тому, що є попит, а тому, що це правильно".

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі