07 травня 2019 о 06:23

Захист від сонця: 5 ефективних санскрінів на кожен день

Доведено, що УФ-промені не лише провокують фотостаріння та появу гіперпігментації, а й є головною причиною виникнення раку шкіри. Особливо важливо наносити сонцезахисний крем щодня, якщо ви використовуєте в догляді засоби з ретинолом, робите пілінги або будь-які інші агресивні процедури для шкіри.

Academie SPF50/UVA/UVB/365 WhiteUVscreen

Нежирний легкий крем з високим UVA/UVB сонцезахисним фільтром, який захищає шкіру від вільних радикалів та фотостаріння. Формула, багата освітлюючими компонентами, перешкоджає виникненню пігментних плям. Спеціально розроблений для життя в мегаполісі, крем легкий і невидимий. Захищає шкіру в будь-яку погоду, 365 днів на рік.

купити

SkinTech Melablock-HSP 50+

Професійний сонцезахисний засіб з мікронізованим діоксидом титану (фізичний фільтр) у комплексі зі стабільними хімічними сонцезахисними фільтрами забезпечує 98% захист від ультрафіолетових променів групи А і В. Вельми рекомендований після процедур пілінгів, лазерної терапії, дермабразії, а також після процедур з використанням високоінтенсивного імпульсного джерела світла.

купити

The Ordinary Mineral UV Filters SPF 15 with Antioxidants

Формула крему надзвичайно легка. Вдосконалений антиоксидантний комплекс нейтралізує вільні радикали та зводить до мінімуму інтенсивність ультрафіолетового випромінювання, що проникає в шкіру, біо-цукровий комплекс забезпечує тривале зволоження, а також підвищує здатність шкіри утримувати воду. Крем також має заспокійливі та зволожуючі властивості. Підходить для всіх типів шкіри за умови, що ви не перебуваєте довго на сонці, не після пілінгу і не використовуєте засоби з ретинолом.

купити

Piel SPECTRUM CREAM SPF 50

Комплекс фотостабільних UVA/UVB фільтрів забезпечує високий рівень захисту від коротких і довгих сонячних променів, попереджаючи сонячні опіки та раннє старіння шкіри. Група активних компонентів забезпечить комплексний догляд, зволожуючи, заспокоюючи та зміцнюючи природний бар'єр шкіри, попереджаючи пересушування і появу зморшок. Має приємну легку текстуру, не залишає жирності й липкості. Може використовуватися, як основа під макіяж. Важливо: UVA фільтр у складі засобу має жовтуватий відтінок і може залишати сліди на одязі. Однак він необхідний для ефективного захисту шкіри від випромінювання широкого спектра

купити

Kiehl's Ultra Facial Moisturizer SPF 30

Зволожуючий флюїд для всіх типів шкіри з додатковим захистом від ультрафіолетових променів. Запобігає втраті вологи, забезпечує інтенсивне зволоження протягом дня і захист широкого спектра від ультрафіолетових променів UVA\UVB. Володіє насиченою, але легкою текстурою. Швидко вбирається.

купити

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі