Лина Орлик
21.06.2022 18:25

"Молюся про мир в Україні": Tutus Kurniatі на розкішній вечірці Cartier в сукні від українського дизайнера

Це вже не перша поява на світських івентах, де Tutus демонструє свою позицію щодо подій в Україні. В Каннах вона з’явилася в сукні чорного кольору з великою квіткою, що символізує скорботу за жертвами війни. Це не просто елегантність, а елегантність із внутрішнім змістом. Стиль не може бути поверхневим.

На закриту вечірку Cartier в Мадриді Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті) прибула в сукні від Українського бренду KEL by Elena Kondratova. Напівпрозора вишукана сукня з сяючим камінням Swarovski привертає увагу складним дизайном і м’якою сексуальністю. Ліф, що імітує корсет, високий розріз та зі смаком підібрані аксесуари складаються у вишуканий образ. Цікаво, що Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті) обходиться без допомоги стиліста і завжди обирає гардероб самостійно.

Одяг від українських дизайнерів все частіше прикрашає червоні доріжки з високим рейтингом. Українські бренди також обирають Міла Йовович, Дуа Ліпа, Дженіфер Лопес та інші. Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті) долучилася до тих, хто обирає красу made in Ukraine. Як засновниця люксового концепт-стору Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті), додала бренд KEL by Elena Kondratova на рейли свого бутіку. Це не перший бренд українського fashion, якому Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті) допомагає підкорити дубайський ринок.

Однойменний бутік “Tutus Kurniatі” є меккою розкішного гардеробу Middle East. Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті) отримала титул ікони стилю в медійному просторі Дубая. Коли вона з’являється на світських вечірках Європи, персона стильної індонезійки приковує увагу фотографів та інших гостей. Вона не пропускає Тижні Моди, де знайомиться з дизайнерами і заключає контракти, щоб поповнити асортимент свого бутіку цікавою естетикою і новими іменами .

Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті) дуже активна в соціальних мережах інфлюенсерка з багатотисячною аудиторією. Вона запекло підтримує Україну, яка протистоїть російській агресії. Tutus Kurniatі (Тутус Курніаті) звертається до своєї аудиторії:

"Я молюся, щоб війна закінчилася. Це світова трагедія. Але навіть у такі темні часи, важливо помічати красу і доброту в світі."

Вона закликає до благодійності та підтримки економіки України через покупку українських брендів.

Підписуйтесь на Тутус в інстаграм та слідкуйте особисто https://www.instagram.com/tutus.kurniati/