23 мая 2019 в 06:08

Телеведущая Янина Соколова рассказала, что победила рак

Телеведущая Янина Соколова опубликовала на своей странице в фейсбуке пронзительное фото – на нем она лысая. Оказалось, что последние полгода Янина лечилась от рака и потеряла все волосы после химиотерапий.

«Публічне і реальне життя часто дуже конрастне:) Поки суспільство обсмоктувало скандальний ефір з Приходько у листопаді, який ми записали заздалегідь, я лежала у реанімаціі, під»єднана до апаратів, нашпигана катетарами по всьому тілу і з дірками у животі. За цей час я пережила 30 променевих терапій і 4 курси хіміотерапіі, як наслідок, я втратила волосся, брови, вії, у мені мінус пару органів, але величезна любов у серці».

При этом Янина рассказала, что, несмотря на тяжелейшее лечение, она не пересталвала активно работать: «За цей же час я створила 30 ефірів Рандеву з Яніною Соколовою та КІНО з Яніною Соколовою, 20 випусків Вечер с Яниной Соколовой, здобула 2 срібні кнопки Youtube , провела 5 конференцій, випустила 2 телевізійні курси у нашій з Olesia Korzhenevska Screen School, видала книгу Шевченко на кожен день, зіграла у театрі і у кіно та спродюсувала фільм про армію WE ARE SOLDIERS, який от от вийде у прокат у Парижі».

Сейчас девушка запускает проект « Я, Ніна », цель которого – помочь людям, столкнувшимся с этим заболеванием.

Комментарии

Показать комментарии Скрыть комментарии