16 ноября 2015 в 13:52

Украинские бренды: украшения (часть 6)

Даже, если ты не посещала всевозможные маркеты, барахолки и фестивали, то все равно ты наслышана об отечественных марках, которые пришлись по вкусу многим модницам и даже Первой леди нашей страны. Мы решили не мучать тебя и не писать скучных обзоров, а познакомить лично с каждым брендом, начиная от имени основателя, заканчивая адресом магазина, где ты сможешь найти понравившуюся тебе вещь и сделать покупку.

В новом обзоре читай про два украинских бренда украшений:  WooDoo и Jewelry by Anna Yasynska.

WooDoo

Основатели
Основатели бренда: Анна Самочёрная (Одесса) и Сергей Воеводин (Киев).
Анна – культуролог-искусствовед + психолог по специальности. 10 лет работы в рекламной сфере.
Сергей – программист и ивэнт-менеджер, открыл в себе талант крафтсмэна, начав изготовлять мебель.

Как все началось?

Изначально делали мебель из простых и бюджетных материалов (сосна, клён). Совершенно случайно родилась идея сделать украшение. Сергей начал изготавливать украшение, Анна занялась созданием и раскруткой будущего бренда.

Стартовый капитал

300 грн.

Как раскручивали марку?

Опираясь на 10-ти летний опыт работы в рекламе, используя свои навыки.

Философия бренда

Драгоценными бывают не только камни и металл, но и дерево, которое за свою многовековую жизнь впитывает особую вековую энергию, которой, в последствие, делиться со своим обладателем. В этом магия древесины – она «живее» камня и металла.

Главные особенности

Всё создаётся исключительно вручную.

Материалы

Драгоценные редкие породы древесины, гибридные материалы (дерево+акрил), серебро, рог оленя, рог лося, рог буйвола, зуб мамонта.

Команда

Два вышеупомянутых человека.

Где можно купить?

Utopia8. Одесса, Харьков / The one. Киев/ ДК Лес, Одесса

Jewelry by Anna Yasynska

Основатель

Мене звати Анна Ясинська я є  дизайнером прикрас та власне  засновницею бренда  під моїм ім’ям- AnnaYasynska. Народилась у  місті Рівне, але кілька років тому стала мешканкою Києва. Навчалась у Львівській Національній Академії Мистецтв на факультеті Декоративно-прикладного Мистецтва зі спеціалізацією Художній Метал. Зараз, як дипломований спеціаліст можу працювати як ювеліром (що власне роблю), так і ковалем (що звучить досить дивно).

Как все началось?

Мій творчий шлях і шлях до створення прикрас напевно розпочався ще з юних років. З дитинства майструвала різні сережки з мідного дроту та бісеру, обожнювала малювати і не уявляла своє життя без цього.

Так, як мій батько також ювелір  мене завжди цікавила  його робота.

Завжди було святом прийти до майстерні та розглядати всі інструменти, перебирати усілякі камінці та вирізати щось з воску. З восьмого класу школи я твердо вирішила вступати до Академії Мистецтв. Саме з Академії розпочався мій шлях як дизайнера прикрас.

Стартовый капитал

Перший стартовий капітал був дуже смішним, в районі 20 гривень за пластину латуні. З якої в подальшому я зробила кілька брошок на продаж. І на моє велике здивування вони сподобались людям.

Как раскручивали марку?

Спершу я зробила сторінку з своїми прикрасами в одній з соціальних мереж. Це був стартовий майданчик, з чого все почалось. Мені здається, що я робила щось інше, те, що не було ніде представлено. Тому це викликало інтерес до моїх прикрас.

Философия бренда

В прикрасах я поєдную лаконічність форми, поєднання лінії та плями ( як в кулонах з китами та лисами) простоту форми, також поєднання матового та глянцю. В моїх прикрасах є дві лінії. Перша це мотиви рослин та інтерпретації тварин. Дуже дівочі та ніжні речі. Друга- це більш геометричні чіткі форми. Мені важливо, щоб прикраса доповнювала образ людини, а не була крикливим елементом на фоні людини. На мою думку прикраси мають бути простими стильними та елегантними.

Главные особенности

Головною особливістю моїх прикрас, є те, що в першу чергу я думаю що б я хотіла носити. Від цього і відштовхуюсь.

Материалы

В роботі надаю перевагу сріблу .Срібло має дуже приємний колір та його властивості дозволяють легко з ним працювати. Навіть використовуючи лише один матеріал на контрасті фактур, використанні  різних технік можна зробити щось цікаве. Крім своїх дизайнерських речей я втілюю ідеї безпосередньо і замовників.

Команда

Поки, я працюю одна і роблю всі вироби власноруч без команди. Звісно, в майбутньому хочу працювати в команді з енергійними та творчими людьми.

Клиенты

Прикраси не мають вікового обмеження, тому моїми клієнтами є люди різних вікових категорій. Звісно більшість це дівчата від 20 до 30 років.

Где можно купить?

Зараз мої прикраси можна придбати в декількох магазинах у Києві, Львові, Харкові та Одесі ( Окно во Двор" " ХРОМ" " Ласка" "Utopia 8" "the One" "Sklad" "Reasome store"). З кожним з магазинів намагаюсь співпрацювати індивідуально то пропонувати різний  асортимент, зважаючи на специфіку та напрям магазину.

Анастасия Айсина

Комментарии

Показать комментарии Скрыть комментарии