22 квітня 2023 о 22:35

Як купувати в Китаї з Meest China? Особливості та переваги китайських маркетплейсів

Taobao, 1688 та Pinduoduo - три основні китайскі маркетплейси, на яких зручно та вигідно купувати будь-які товари, адже, по суті, ви купуєте напряму у виробника. Ці маркетплейси різні за своїм призначенням і кожен має свою аудиторію. Український логістичний оператор Meest China , що спеціалізується на викупі та доставці товарів з китайських маркетплейсів, розкаже особливості та переваги кожної з цих платформ. А також надасть покрокові інструкції, як швидко зареєструватися та зробити перше замовлення.

Taobao

Taobao - найбільший маркетплейс, який вже полюбили мільйони користувачів у всьому світі. Основна його перевага в тому, що тут можна придбати речі високої якості за низькими цінами напряму у виробників. Цей маркетплейс ідеально підходить для клієнтів, які купують товари у роздріб.

Самостійно зареєструватися на Taobao та оформити замовлення напряму з цього маркетплейсу - задача не з легких. Проте з детальними покроковими інструкціями від Meest China процес спрощується. В будь-якому випадку, для покупки вам знадобиться адреса доставки товарів в Китаї, оскільки доставка з Taobao виконуєтсься лише по Китаю. Міст Чайна надає для реєстрації адресу власного складу в Гуанчжоу. Для цього потрібно зареєструватися на Meest China, отримати унікальну адресу складу, внести її у свій профіль на Таобао.

Далі можна переходити до пошуку товарів в каталозі Taobao та вигідних покупок. До речі, в додатку Taobao є класна фішка - пошук по фото. Ви можете сфотографувати будь яку річ у магазині або знайти фото в інтернеті, завантажити фото у спеціальне поле в додатку і сервіс знайде вам такий самий товар у декількох цінових варіантах.

Після оплати замовлення товари доставляються на склад Meest China в Китаї. В особистому кабінеті сервісу ви бачите їх рух та керуєте процесом. Як тільки всі замовлення будуть на складі - вам залишиться оформити та оплатити доставку посилки. Ще одна класна фішка Meest China - можна замовити товари у різних китайських продавців, а Meest China все об’єднає і доставить вам однією посилкою.

Якщо ж ви все-таки вважаєте процес складним - Meest China пропонує викуп за посиланням. Реєструйтесь в сервісі, копіюєте посилання на товар з Taobao та замовляйте викуп саме цього товару в особистому кабінеті - Meest China зробить все за вас.

Pinduoduo

Ще один популярний маркетплейс, де можна придбати широкий асортимент товарів від електроніки та одягу до продуктів харчування і косметики. І за дуже вигідними цінами. Особливістю цієї китайської платформи є те, що Pinduoduo орієнтується на мобільні пристрої і придбати товар можна лише в застосунку.

Pinduoduo цікавий тим, що тут можна брати участь у спільних покупках. Більша ціна вказана за самостійну покупку, а менша - за спільну. Товари в цьому маркетплейсі бувають дешевше, ніж на інших, через надання покупцям субсидованих знижок на товари.

Щоб почати шопінг на Pinduoduo, спершу треба встановити мобільний застосунок і зареєструватися. Meest China радить використовувати для реєстрації WeChat. Це найпростіший спосіб. Після реєстрації потрібно вказати адресу складу Meest China, як адресу доставки в Китаї.

Далі можна перейти до пошуку товарів по категоріях або ж скористатися пошуком за назвою чи фото. Майте на увазі, що акційні товари знаходяться в окремій вкладці - кнопка посередені. Детально зі скріншотами все прописано в інструкції від Meest China - Як купувати на Pinduoduo
А також відеоінструкція: Шлях покупки товарів на Pinduoduo

1688

Цей маркетплейс ідеально підходить для оптових покупок - якщо, вам, наприклад, потрібно придбати одразу велику партію певного товару. 1688 дуже полюбляють через те, що при збільшенні обсягу покупки, зменшується вартість за одиницю.

Але з цим маркетплейсом також не все так просто. Для того, щоб почати замовляти з 1688.com , спершу вам потрібно зареєструватися на сайті Таоbао.com. Після чого на сайті 1688.com треба буде внести свої логін та пароль з Таобао, заповнити всі необхідні дані та внести адресу складу Meest China. Потім актуалізувати рахунок AliPay Meest China, щоб адресувати оплату замовлення. Після цього, можна приступати до покупок на 1688.com

На сайті Meest China є детальна інструкція з реєстрації на 1688, а також покроково описано процес, як зробити замовлення товару. Перейти до інструкції можна за посиланням - Замовлення на 1688

А також відеоінструкції:

Шлях покупки товарів на 1688, через оплату друга від Meest China

Як вказати адресу складу Meest China на сайті 1688

Якщо ви ніколи раніше не купували товари з Taobao, 1688 та Pinduoduo, перший досвід може здатися складним і незрозумілим. Але завдяки детальним інструкціям від Meest China, ви легко зможете розібратися з особливостями цих маркетплейсів. А якщо виникнуть питання в процесі реєстрації чи оформлення замовлення, можна в звернутися до служби клієнтської підтримки Meest China.

З Meest China купувати товари в Китаї легко, швидко та надійно. Переконайтеся самі. А для більшої мотивації усім читачам цього матеріалу Meest China дарує промокод  - WOMAN на знижку 10% на доставку посилки з Китаю. Скористатися промокодом можна в особистому кабінеті перед оформленням посилки. Промокод діє до 31.05.2023.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі