18 березня 2010 о 10:36

Найраще взуття на літо - босоніжки

У спекотний день треба виглядати красиво і відчувати себе комфортно. Для цього використовується спеціальний одяг і взуття. Воно може бути дуже модним. Одним із трендів вважаються босоніжки , які виглядають дуже стильно.

Взуттю дизайнери приділяють особливу увагу. Постійно демонструються різні літні новинки. Але модне взуття може бути і незручним. Краса і практичність - це головні функції взуття. Необхідно вдало завершити свій образ, тому важлива кожна дрібниця.

Тренди на літо 2020 року

2020 рік задає тренд - босоніжки із прозорими вставками. Це може бути прозорий каблук або все взуття. Взуття стає популярнішим за рахунок створення незвичайного легкого образу. Босоніжки поєднуються з будь-яким одягом.

У тренди потрапило взуття з металізованими елементами. На нього роблять ставки багато модельєрів. Це не лише босоніжки, але ще й туфлі з металізованими вставками. Шнурки та зав'язки виглядають красиво. Взуття додасть нозі більшої витонченості.

Ще один популярний тренд - це взуття на платформах. Вони будуть універсальним рішенням. Платформа використовується на кросівках, шльопанцях і босоніжках. Взуття на стійких підборах стане популярнішим у новому сезоні.

Вибір кольору

Популярними будуть відтінки:

  • Білого;
  • Бежевого;
  • Пастельній гами;
  • Бордо;
  • Смарагдового.

Від кольору залежить, як він поєднується з предметами гардеробу. Цим користуються модельєри і дизайнери, коли представляють нове взуття. У колекції можна мати одразу кілька босоніжок, які завжди зможуть доповнити ваш гардероб.

Босоніжки для образу леді

Дотримання трендів - ​​найкраще рішення для створення образу. Ввечері підійдуть босоніжки на шпильці. Шнурівка або різні металізовані елементи зроблять стиль більш елегантним і повним.

Щоб здивувати оточуючих, можна обрати варіанти взуття, де використовуються прозорі вставки або підбори. Це створить ефект легкості та невимушеності у стилі. Таке взуття виглядає незвично та буде приковувати погляди.

Для прогулянок можна використовувати босоніжки на платформі або на низьких підборах. Його комфортно носити весь день за рахунок відкритості. Образ доповнюється легкими сукнями, спідницями або шортами.

Висновок

Є безліч видів взуття, яку можна обрати для літа. Але саме босоніжки набирають популярність за рахунок своєї легкості, а також можливості підлаштуватися під будь-який образ. Їх можна надіти практично під будь-який випадок.

До вибору босоніжок необхідно ставитися дуже ретельно. Це взуття буде популярним у літній сезон 2020 і 2021 року. Модельєри пропонують нові варіанти, які виглядають ще більш вишукано і красиво.

У колекції весна-літо 2020 інтернет-магазину взуття та аксесуарів Miraton.ua представлений широкий асортимент моделей босоніжок, які відповідають останнім світовим тенденціям у світі моди. Звертайтеся!

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі