16 березня 2020 о 16:31

Будь здорова: топ-7 продуктів для сильного імунітету

Імунна система - панянка із важким характером. Ніколи не знаєш напевно, коли їй набридне рятувати тебе від терористів-вірусів та заманеться байдикувати і хотіти сукню.

Наш експерт зі здорового способу життя Жанна Шелест вирішила нагадати тобі, якими продуктами варто наповнювати холодильник, якщо ти все-таки не вважаєш термометр під пахвою найращим аксесуаром весни.

Фото: Lee Samantha Фото: Lee Samantha

Часник

Часник - найцінніший пробіотик, який тільки можна собі придумати. Саме його варто приймати передусім: ще раніше, ніж ти скажеш парі сотень віртуальних друзів, що захворіла, і влізеш у найбільш колючий і ворсистий светр серед наявних у шафі.

Кисломолочка

Навчися, нарешті, робити домашній йогурт і кефір: милі рожеві коктейлі з ягідками на пляшках, які ти п'єш літрами - це не справжній йогурт, а солодка бурда з терміном зберігання до кінця світу. Правильні кисломолочні продукти впливають на твій імунітет, як секс із коханим на самооцінку діви. І, до речі, це дуже смачно - навіть без цукру і плаваючих горіхових шлюпок.

Морська капуста

Ось що ти зобов'язана наминати в суші-барах, що окупували півсвіту, а зовсім не нудотні роли з вугром та соусом унагі. Морська капуста в тарілці - дуже хороша прикмета для дівчини, яка має серйозний намір відкласти ГРВІ до пенсії.

Фото: Lee Samantha Фото: Lee Samantha

Грейпфрути

Звичайно, цитрусові залишаються непорушною класикою профілактики застуд. Але особисто ми віддаємо свій голос не попсовим апельсинам, а грейпфруту - знахідці для гурманів, які розуміються на тонкощах смаків. А все тому, що скромний, як весільна сукня Одрі Хепберн, вміст цукру в цьому фрукті допоможе тобі не лише не хворіти, але й залишатися консервативно стрункою.

Морква

Сира морква - твоє найкраще печиво. Запам'ятай це раніше, ніж проведеш половину зими у коконі картатого пледа та під наглядом похмурих терапевтів із холодними фонендоскопом.

Журавлина

Для тих вісімдесяти відсотків українців, які все ще плутають журавлину, брусницю, чорницю, лохину і ожину нагадуємо: журавлина - це такі червоні ягоди, з яких зазвичай викладають сердечка любителі дешевої інтернет-романтики.

Ми знаємо адекватніше застосування цього чудового продукту - сік журавлини. Не сказати, щоб це було невимовно смачно, але імунна система у захваті. Іноді все ж варто піти з нею на компроміс, чи не так?

Імбир

Красиве, загадкове слово «імбир» має вимовлятися тобою щоразу, коли ти складаєш перелік покупок, збираючись до супермаркету. Адже крутіше імбиру для імунітету може бути тільки імбирний чай.

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі