13 березня 2020 об 11:17

В Україні зафіксовано 2 нових випадки зараження коронавірусом

Міністерство охорони здоров'я України повідомило про 2 нових випадки зараження коронавірусом в Україні. Про це йдеться на офіційній сторінці міністерства в фейсбуці.

Після тестування на Covid-19 позитивний результат виявився у жінки пенсійного віку з Житомирської області і чоловіка з Чернівецької області, дружина якого була в Італії протягом останніх 14 днів.

"Пацієнти ізольовані, їм надається симптоматичне лікування, люди, з якими контактували хворі, знаходяться під наглядом медиків", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, до цього моменту в Україні був зафіксований лише 1 підтверджений випадок коронавіруса. Його виявили у жителя Чернівців, який подорожував по Італії. Зараз його стан задовільний.

З 12 березня Кабінет міністрів України ввів карантин по всій Україні у зв'язку з коронавірусом. Це означає, що в країні діють обмеження: під забороною проведення масових заходів за участю більш ніж 200 осіб. Виняток становитимуть лише події загальнодержавної важливості. У школах та інших навчальних закладах ввели карантин на три тижні.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі