11 березня 2020 о 10:05

7 типових чоловічих фраз, які нас дратують

Якщо спробувати точно уявити самого нестерпного на світі чоловіка, то він би напевно постив власні ліфтолуки в соцмережах, не читав Булгакова і носив шорти з кислотним гавайських принтом. А ще - кожні п'ять-десять хвилин видавав по одній із зібраних в нашій добірці фраз.

Фото: Julien Mauve Фото: Julien Mauve

«Це жіночий обов'язок!»

Фраза, яку традиційно вимовляють в якості тонкого натяку на складнопідрядну вечерю і стерильний посуд, вибудувану строго за розміром-формі-відтінку. З незрозумілих причин говорять її в основному суб'єкти, свято переконані, що все найнеприємніші заняття на світі - і є жіночі обов'язки.

«Коли ми займемося сексом?».

Хлопці впевнені: таке дивовижна справа, як секс, не можна зіпсувати навіть повною відсутністю інтриги. Їх також навряд чи збентежить незручна жіноча спроба поіронізувати над ситуацією: «Давай в 16.14, біля пральної машинки, у мене буде сім хвилин».

Ось побачиш: у 16.14.00 він буде схвильовано топтатися біля тієї самої пральної машини. Ви ж домовилися, а що такого?

Фото: Julien Mauve Фото: Julien Mauve

«Ну ось, я знову винен».

Типово чоловічий талант - вбачати жорстку критику в будь-якій спробі оцінити його розум і талант, уникнувши епітетів «чудовий», «неперевершений» і «шикарний». Навіть милу фразу «У тебе такий кумедний чубчик» чоловік вміє почути як: «З цим чубчиком ти виглядаєш, як останній чоловік - піду-но я займуся сексом з твоїм другом на капоті його нової машини».

Твої старання аналізувати поведінку чоловіка завжди будуть здаватися йому звинуваченнями. Крапка.

«У тебе що ПМС?».

А хіба у нас можуть бути інші причини висловлювати відмінні від захвату емоції? 2014 рік на дворі, а ПМС - як і раніше самий «дотепний» спосіб вибудувати аргументацію в суперечці з дівчиною.

Фото: Julien Mauve Фото: Julien Mauve

«Тобі купити яблука?».

Жінка, яка хоче проявити турботу, тихо йде в магазин і купує коханому м'яса, вина, гранатів, свіжої зелені - щоб потім, так само тихо і мовчки, приготувати з усього цього смачну домашню вечерю.

Що робить обомлілий від любові чоловік? Невтомно наярює своїй панночці кожні п'ять хвилин з низкою одноманітних питань: «Тобі взяти сиру?», «А ти будеш хурму?», «Тобі не потрібні нові бомбочки для ванни?», «Тут такі підставки для склянок завезли з метеликами. Купити тобі парочку? »...

І нічого, що ти працюєш. Він же заради тебе старається.

«Що у тебе з настроєм?».

Чоловіки впевнені: якщо ми не регочемо, як упорені малолітні планокурки, значить, збираємося негайно накласти на себе руки. Переконати не вийде - ми пробували.

«Я не збираюся з тобою сперечатися».

А з цієї чоловічої репліки починається 90% всіх сварок, в кінці яких ми починаємо бити посуд, дзвонити подругам, плакати і вимагати звільнити приміщення. Але це, як завжди, все одно спишуть на ПМС.

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі