11 березня 2020 о 10:42

"Дженніфер Еністон треба вбити". У суді показали лист Харві Вайнштейна

67-річний продюсер Харві Вайнштейн, обвинувачений у сексуальних домаганнях, одного разу мав необережність запропонувати "вбити Дженніфер Еністон". Про це пише The Hollywood Reporter з посиланням на New York Times та оприлюднені судові документи, подані до Верховного суду Манхеттена.

10 березня 2020 року були оприлюднені та роздруковані судові документи у справі Вайнштейна на 1000 сторінок. В одному з них розкрилися деталі його інтерв'ю, де згадується Еністон

Йдеться про заяву, яку було зроблено на початку руху #MeToo у жовтні 2017 року. Тоді видання National Enquirer готувало повідомлення про сексуальні домагання до Еністон з боку Вайнштейна. Коли продюсер дізнався про це, він був розлючений.

Згідно з матеріалами справи, прес-секретар Вайнштейна переслала йому електронного листа від National Enquirer, в якому йшлося, що під час зйомок фільму "Ціна зради" в 2005 році Вайнштейн домагався актриси та змушував відчувати себе некомфортно. Про це вона нібито розповіла своєму другові.

"Джен Еністон треба вбити", - відповів на лист сам Вайнштейн.

В результаті, National Enquirer ніколи не публікували звинувачення на адресу продюсера з боку Еністон, а представники актриси їх заперечують, запевняючи, що Дженніфер ніколи не піддавалася сексуальному насильству з боку Вайнштейна.

Нагадаємо, наприкінці лютого суд присяжних округу Нью-Йорк визнав голлівудського продюсера Харві Вайнштейна винним за двома з п'яти пунктів звинувачення у справі про сексуальне насильство.

Вайнштейна засудили за згвалтування третього ступеня актриси Джесіки Манн в 2013 році та примус до орального сексу (сексуальне насильство першого ступеня) колишньої асистентки реаліті-шоу "Проект Подіум" Міріам Хейлі в 2006 році. За першим пунктом йому загрожує від 18 місяців до 4 років в'язниці, за другим - від 5 до 25 років. За трьома більш серйозними обвинуваченням - в тому числі сексуальне посягання та згвалтування першого ступеня - Вайнштейна виправдали.

Кадр з фільму "Ціна зради" Кадр з фільму "Ціна зради"

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі