11 березня 2020 о 12:13

«Наш час минув». Надя Дорофєєва та Позитив закривають проект

Время и Стекло представили новий відеокліп на пісню Назавжди / ніколи в якому натякнули на розпад проекту. Побоювання фанатів підтвердилися - Надя Дорофєєва та Позитив ( Олексій Завгородній) опублікували офіційне інтерв'ю, в якому пояснили, чому група припиняє існування і відповіли на питання про подальшу долю кожного учасника.

"У цьому році нашій групі виповнюється 10 років. Вони пролетіли як якась секундочка. Це велике і ціле життя. Це відрізок шляху, який зробив нас щасливішими, сильнішими, добрішими. Ми насправді зрозуміли, що в групі Время и Стекло ми з Позитивом зробили максимально все, і зараз всіма клітинками душі відчуваємо, що готові до нового етапу ", - сказала Надя Дорофєєва.

"Ми просто продовжуємо свій шлях, ми працюємо разом, ми дружимо і немає абсолютно нічого поганого в тому, що кожен з нас як особистість та індивідуальність може продовжити свій шлях далі", - додав Позитив.

Нагадаємо, проект Время и Стекло був заснований Олексієм Патапенко (Потапом) в грудні 2010 року. Першим синглом групи стала пісня "Так випала карта". А справжньою сенсацією - пісня "Ім'я 505 " ( 2015). За три тижні кліп набрав більше 50 млн переглядів на YouTube . 11 вересня у Палаці Україна відбудеться останній концерт групи Время и Стекло. Перед концертом група відправиться у великий тур по Україні - "Фінальні титри".

Теги: відеокліп

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі