10 березня 2020 о 16:45

Фільм Ермітаж. Знято на iPhone 11 Pro Max

Компанія Apple спільно з Ермітажем випустили п'ятигодинний фильм про легендарний музей. У кадр потрапило 45 залів, 588 творів мистецтва, а також балетна вистава і виступ Кирила Ріхтера. Примітно, що відео знято одним дублем, без склеювань і на одному заряді акумулятора. Його загальний хронометраж склав 5 годин, 19 хвилин і 28 секунд. Всього н а зйомках використовували три айфона: основний, запасний і ще один для виведення картинки режисерові.

Зйомки проходили в понеділок, коли Ермітаж не приймає відвідувачів. Через специфіку майданчики, на якій не можна використовувати професійну важку техніку, у команди не було жодної повноцінної репетиції - довелося імпровізувати. Всі члени знімальної групи були одягнені в спеціальні чорні костюми з Балаклави, щоб не відбиватися від скляних поверхонь.

Режисером проекту «Ермітаж. Знято на iPhone 11 Pro »стала Ксенія Гог, а оператором-постановником - Давид Хайзніков. «У проекті для мене важливий зв'язок часів: точніше, мистецтва, що існує поза часу, і сучасного життя, новітніх технологій. Сподіваюся, що глядачі знайдуть час відволіктися від метушні і зануритись в медитативну красу », - розповіла Ксенія Гог.

Музику для проекту написали Роман Літвінов (Mujuice), Антон Шварц і Габріель Прокоф'єв. Плейлист проекту доступний в Apple Music.

Дивіться офіційний трейлер:

А ось фільм повністю:

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі