06 березня 2020 об 11:52

10 якостей ідеального чоловіка-коханця

Якщо ти все ще смієшся над простенькими анекдотами про дівчат-колодах, нездійсненного подружнього боргу і головного болю замість сексу - ти або минулої середи урочисто розлучилася з невинністю або тобі просто дуже пощастило з чоловіками.

Ні, в цьому, звичайно ж, ніхто не зізнається ось так відразу і без гонорару. Ні, це не про нас. Ми взагалі ніколи не стикалися з подібним. Ми навіть не знаємо, як це правильно називається.

Фото Стефані Пфрейндер Стайлендер Фото Стефані Пфрейндер Стайлендер

А якщо говорити чесно - майже сто відсотків жінок хоча б раз у житті імітували оргазм. Велика частина з них награвали не тільки момент фінішного екстазу, а й загальну радість від процесу. Нам було неприємно, нудно, прикро, незручно, боляче, смішно, сонно - як завгодно, тільки не добре.

Ми потім довго мовчали в стелю. Або курили не в тягу, як в старших класах. Або йшли, прищемивши вхідними дверима килимову доріжку разом з власною гордістю. Або звикали, переконуючи, що у всіх так, а макраме - реально не гірше множинних оргазмів. У будь-якому випадку, чим швидше котилася до біса наша віра у взаємний секс, тим раніше ми доводили оточуючим, що у нас щось все - крутіше не буває.

Хоча, по правді кажучи, єдине, чого не вистачало нам для щастя все це безглузде час - правильного чоловіка поруч. Того, якого хочеться назвати «ідеальним коханцем", не обомліти при цьому від сміливості власного сарказму.

Отже, ідеальний коханець (без лапок):

Фото Стефані Пфрейндер Стайлендер Фото Стефані Пфрейндер Стайлендер

Не продовжує секс штучними методами.

Чим менше технічної метушні в сексі - тим нам краще. Не варто постійно вистрибувати з піхви, намагаючись «відволіктися». Не найкраща ідея - входити в нас настільки повільно, що починає затікати шия і німіти сідниці.

Швидкий секс теж буває на диво хороший. І до біса тайм-менеджмент.

Чи не шукає цю прокляту точку G.

Досить обмацувати наші нутрощі з виразом обличчя ведучого документальних програм на Discovery. Ну, немає там її, цієї точки, що тепер - здати свої дітородні органи назад виробникові, з позначкою «шлюб»?

Чи відчуває момент.

Більшість чоловіків впевнені: ті три хвилини двадцять шість секунд, за які ми намагаємося одночасно досушити волосся, дофарбувати очей і дописати статтю - найкращий час, щоб зайнятися коханням.

Вони також чомусь вважають, що ніщо так не втішає нас у моменти туги і самотності, як вчасно оголений на рівні нашої перосиці член.

Більш того: лікуватися від хардкорного грипу з температурою під 40 ми теж повинні не свіжою малиною, рясним питтям або курсом антибіотиків, а затяжними секс-марафонами. До речі, від авітамінозу / вугрової висипки / алергії пропонується рятуватися аналогічним методом.

Фото Хаві Гордо Фото Хаві Гордо

Поважає прелюддя.

Крім при цьому, що прелюддя - це монотонні натирання сухого клітора вказівним пальцем, несподівані посмикування накручених на руку волосся або столова ложка зацукрованого меду із зусиллям розмазаного по наших грудей.

Чи не вибачається під час сексу.

Навіть якщо так трапилося, і руки самі потягнулися за медом. «Вибач, будь ласка, я не хотів» - саме несексуальними вираз в світі.

Чи не страждає на склероз.

Це тільки дрібні побутові сварки легко влагоджуються дипломатичним сексом. Якщо десять хвилин тому, ти дорікав улюблену жінку в непроглядній тупості та егоїзмі, будь впевнений - вона поки не готова вразити тебе блискавкою ніжності. Спочатку краще пояснити чоловікові по-людськи.

Чи не відхрещується від ролі чоловіка.

Облизування пальців ніг, зворушливі прицмокування сосків, захоплено ляскаючі вії - залиште все це нам, чоловіки.

Чи не базікає про життя.

Є багато інших потрібних моментів, щоб обговорити астрономічні ляпи з «гравітації» і зробити прогнози щодо результату майбутніх виборів Президента.

Чи не сканує нас на предмет оргазму.

У сексі, як в макіяжі, намагатися треба непомітно. Як тільки ми помічаємо, з яким завзяттям чоловік намагається довести нас до переможного кінця, у нас тут же все згортається всередині. Хороший секс - це завжди трохи недбало і заради себе.

Чи не нехтує правилами особистої гігієни.

Просто не нехтує - і все.

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі