05 березня 2020 о 09:45

В очікуванні свята: Як відзначати 8 березня?

Крім того, що прихід весни саме по собі саме довгоочікуване свято, так ще й на самому початку березня всі дівчата відзначають улюблений день 8 березня. Щоб там не говорили, ми ретельно готуємося, до дрібниць продумуємо наряд і подарунки своїм найближчим, як і де ми будемо відзначати цей день. І начебто складно придумати щось оригінальне і цікаве, так як походи в бар і на дискотеку за певну кількість років вже порядком встигли набриднути.

Саме тому ми хочемо запропонувати тобі кілька варіантів святкування 8 березня, від яких ти будеш в захваті.

8 березня в офісі.

Зрозуміло, ти просто любиш свою роботу, так чому б тобі не почати святкування в офісі зі своїм улюбленим жіночим колективом? Напевно чоловіча частина вашого офісу порадує тебе подарунками, найкрасивішими квітами весни - тюльпанами та чимось солодким! Залишається дочекатися, коли всі розійдуться по домівках, а ви, дівчатка, запасетесь декількома пляшками просекко, дістанете з холодильника всі ті солодкі подарунки, так розсудливо подаровані вам чоловіками, увімкнете на тлі розслаблюючу музику і будете обговорювати все на світі - починаючи від нової краватки вашого шефа, закінчуючи глобальним потеплінням. Чому б і ні? Адже з твоїми співробітниками у тебе досить спільних тем для розмови і приводів для веселощів.

Піжамна вечірка.

Зібрати всіх своїх найближчих подруг і влаштувати піжамну вечірку - це завжди гарна ідея, незалежно від того, який день на календарі! А якщо це 8 березня, то шляхи до відступу вже немає. Ваш улюблений фільм (практично з 100% вірогідністю це буде «Секс у великому місті»), піца, бої подушками, божевільні танці, мільйон смішних і забавних селфі, гучний сміх. Що ще потрібно для ідеального свята?

Спільна поїздка.

План такий: одна з вас, найвідповідальніша, сідає за кермо, а всі решта наполегливо вдають із себе героїнь одного з кліпів групи Serebro. З динаміків звучить гучна музика, попереду дорога, кава на заправках, сніданок в ресторані на трасі. Як мінімум, тільки за це можна любити подорожі. А якщо серйозно, то спонтанно зібратися і виїхати куди-небудь виключно жіночою компанією - це завжди весело, а головне, буде згадуватися ще не один сезон!

СПА.

Чому б цілком і повністю не присвятити цей день собі коханій? Масаж, манікюр, педикюр, сауна, маски для обличчя, джакузі - ну хіба ти не заслужила всього цього після нескінченної і сумної зими? Бери з собою маму або подруг і релаксуйте! Хто знає, коли ще найближчим часом тобі випаде така можливість?

Стандартний і перевірений варіант.

Караоке, бар, дискотека. Якось так з року в рік ти звикла відзначати 8 березня. Якщо тобі захочеться веселощів і танців, то не звертай уваги на всі умовності та вирушай у свій улюблений заклад, прихопи кілька подруг і запалюйте до ранку. Адже абсолютно нема чого себе обмежувати в своїх бажаннях і задоволеннях в такий прекрасний день!

Теги: 8 березня

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі