04 березня 2020 об 11:25

Перезапуск серіалу "Пліткарка": Відомі імена акторів

У минулому році стало відомо, що стрімінговий сервіс HBO перевипустять популярний серіал "Пліткарка", головну роль в якому грала Блейк Лайвлі. Перевипуском займається компанія WarnerMedia, в сезоні буде 10 серій тривалістю 1 годину.

За сюжетом серіалу дії розгортаються через 8 років після того, як блог Пліткарки перестав функціонувати. Тепер в престижній школі Нью-Йорка вчиться нове покоління підлітків. Творці хочуть показати, як за цей час змінилися соціальні медіа і сам Нью-Йорк.

Відомий також новий склад акторів, які зіграють золоту молодь Нью-Йорка. Голосна роль дісталася Емілі Елін Лінд ( "Доктор Сон"). Також в серіалі знімуться Уїтні Пік, Джейсон Готей, Джонатан Фернандес і Елі Браун, Крістен Белл знову виступить в ролі оповідачки.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від @emilyalind 2 Мар 2020 на 9:18 PST

Працювати над серіалом буде американський сценарист і продюсер Джош Шварц разом з Джошуа Сафрану. Раніше Шварц поділився, що деякі з головних героїв 1-й "Пліткарки" з'являться в епізодичних ролях, але сюжет не буде зосереджений на них.

Популярний серіал "Пліткарка" виходив з 2007 по 2012 рік і заснований на серії романів письменниці Сесілі фон Зігесар. Він розповідає про забезпечених підлітків, в життя яких увірвалися скандали та інтриги після появи блогу Пліткарки.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі