03 березня 2020 о 05:39

Москвичка звинуватила таксиста в згвалтуванні, вибачилася, але тепер її цькують

Директор однієї з московських компаній Марія Вилегжаніна-Донська звинуватила у спробі зґвалтування таксиста. Пост зі звинуваченнями вона опублікувала в фейсбуці, де розповіла, що під час поїздки у неї трапилася панічна атака, тому вона «смутно пам'ятає, що відбувалося».

«Я сиділа у подруги, ми випили вина, вона викликала мені машину, я поїхала. У машині мені стало погано. Мене заколисало, алкоголь зробив свою погану справу, і на додаток у мене почалася панічна атака, я погано пам'ятаю, що відбувалося. Але при панічних атаках я хочу кудись піти, мені стає дуже страшно. Звичайно, хто з цим не стикався, може злякатися. Я опублікувала пост раніше, і мені шкода, що поспішно. Я була налякана », - написала Марія в фейсбуці.

Незабаром після цього один із співробітників сервісу таксі опублікував в соцмережах відео, яке зробив водій. З нього випливає, що жінка намагалася вийти з автомобіля на ходу, а потім лаялася з чоловіком. Співробітник також виклав скрін віддаленого поста Марії, в якому вона вже розповідає, що виявила у себе на тілі травми, поїздка перервалася тим, що приїхала поліція, а також що у неї пропало близько 14 тисяч рублів.

Після того, як з'ясувалося, що спроби зґвалтування не було і жінка просто була не в собі, вона видалила пост і принесла вибачення водієві nf компанії. Однак тепер вона отримує повідомлення з образами. За словами Марії, через цькування вона боїться вийти на вулицю. Жінка попросила допомоги у сервісу таксі припинити переслідування з боку невідомих.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі