27 лютого 2020 о 14:15

Кейт Міддлтон показала ідеальну фігуру на Олімпійському стадіоні в Лондоні

Герцогиня Кембриджська неодноразово підкреслювала, що вона - справжня фанатка спорту. 26 лютого Міддлтон взяла участь в спортивному заході на олімпійському стадіоні в Стратфорді в Лондоні.

Кейт Міддлтон є патроном організації SportsAid. В рамках цієї місії герцогиня Кембриджська і відвідала олімпійський стадіон, особисто подивитися як проходить робота. Місія організації SportsAid полягає в підтримці юних спортсменів від 12 до 18 років, які готуються до Олімпійських та Паралімпійських ігор. Щорічно благодійна організація надає підтримку понад 1000 спортсменів, частково покриваючи витрати на навчання майбутніх чемпіонів.

Герцогиня Кембриджська неодноразово підкреслювала, що вона - справжня фанатка спорту. Так, Кейт взяла участь в змаганнях, спробувавши свої сили в спринті в компанії зірки легкої атлетики Джесіки Енніс-Хілл, а також взяла кілька уроків дзюдо. Під час навчання в коледжі, Кетрін напівпрофесійно грала в теніс, хокей і нетбол. А також займалася легкою атлетикою - стрибками у висоту.

Кейт Міддлтон вразила всіх своєю відмінною спортивною формою, а ще фігурою, гідною заздрості. На стадіоні герцогиня з'явилася в смарагдовому обтягуючому лонгсліві і кюлотах з високою посадкою та кросівках.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі