27 лютого 2020 о 13:30

Кім Кардаш`ян, Шер і Наомі Кемпбелл разом в зйомці СR Fashion Book

Шер, Наомі Кемпбелл і Кім Кардаш`ян знялися в образі лихих байкерш для 16-го випуску журналу Карін Ройтфельд CR Fashion Book, присвяченого сильним і впливовим жінкам, "які борються за права і справи, близькі їхнім серцям".

Для зйомки знаменитості приміряли монохромні чорні образи і шкіряний одяг. Їхні образи доповнили зачісками "вулик" в стилі 1960-х.

На сторінках випуску супермодель Наомі Кемпбелл говорила про свою діяльність по пропаганді різноманітності, а також торкнулася теми боротьби зі СНІДом і розповіла про пов'язану з хворобою особисту втраті (стиліста Рейе Петрі).

Кім Кардашьян розповіла про свою нову пристрасть - соціальної справедливості (зокрема, своєму клопотанні перед Дональдом Трампом про помилування Аліси Джонсон Сміт). "Мені всі говорили, що я зруйную свою кар'єру, якщо піду в Білий дім, але для мене це нічого не означає. Моя репутація натомість на чиєсь життя? У цьому не було ніякого сенсу", - говорить юрист-початківець.

Шер зізналася, що ніколи не думала, що в 73 роки все ще буде настільки популярною: "Я все ще можу робити шоу. Можливо, не так класно, як п'ять років тому, але все ще страшенно добре". У чому секрет такої популярності - на це питання не знає відповіді і сама Шер.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі