27 лютого 2020 о 12:30

Британка схудла на 51 кілограм і стала "Міс Великобританія"

Історія 26-річної Джен Аткін вразила весь світ. Дівчина зізналася, що все життя мала проблеми із зайвою вагою. Протягом 3 років британка активно займалася спортом і зуміла скинути 51 кілограм.
А причиною того, що дівчина зайнялася собою - стали невдалі відносини з хлопцем, після яких вона вирішила кардинально змінити свою життя. Про це повідомляє The Daily Mail .

Відомо, що Джен Аткін родом з невеликого міста Грімсбі, у графстві Лінкольншир. Дівчина і подумати не могла, що коли-небудь стане володаркою титулу "Міс Великобританія" і представлятиме свою країну на популярному конкурсі краси "Міс Світу". Але в цьому році неймовірне стало реальністю.

"Три роки тому я й уявити собі не могла, що виграю конкурс" Міс Великобританія ". Але наполеглива робота завжди приносить свої плоди", - розповідає Джен Аткін.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jen Atkin (@jenatkinuk) 26 Лют 2020 о 11:49 PST

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jen Atkin (@jenatkinuk) 8 Лют 2020 на 5:16 PST

Після розставання з бойфрендом Джен Аткін почала їздити на роботу на велосипеді, потім повторювала вправи з відеоуроків на ютубі. Колись британка помітила перші результати, вона змінила раціон - перейшла на правильне харчування та придбала абонемент в спортзал. Вже восени 2020 року Джен буде представляти Великобританію на міжнародному шоу "Міс Світу-2020".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Jen Atkin (@jenatkinuk) 15 Січ 2020 о 10:07 PST

Читайте також:
Здоровий спосіб життя: з чого почати? Всього 20 калорій: продукти з рекордно низькою калорійністю Що їсти після тренування

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі