26 лютого 2020 о 10:09

Жарти в сторону: над чим не можна сміятися в стосунках

Тільки не потрібно плутати його з уїдливість і сарказмом. Тим більше, є жарти, які вимовляти вголос ніколи не варто. Це жарти на заборонені теми, список яких Woman.ua з радістю надасть тобі нижче.

1. Над його роботою

Все що робить чоловік - свято. Будь твій чоловік хоч сміттярем, або продавцем в магазині продуктів - не смій над цим жартувати, так як потім точно пошкодуєш. Тим більше, що робить він це і заради тебе в тому числі.

2. Над відсутністю його роботи

Все-таки якась ніяка робота - це гроші. А гроші, навіть малі, означають, що він Мужик з великої літери, і може заплатити за тебе в кіно або раз на місяць відвести в хороший ресторан.Пам'ятайте грошей немає - вся чоловіча суть чоловіків зменшується, він робиться крихким і уразливим. Хочеш смертельно його образити - спробуй пожартувати про відчайдушну домогосподарку і отримаєш результат, який тебе не потішить.

3. Над його хобі

Можливо, твій чоловік обожнює збирати мінерали або колекціонує дитячі машинки . Тільки ризикни пожартувати про камінці і про п'ятирічного хлопчика. Чоловік затаїть образу і вона вилізе назовні в самий невідповідний момент. Може саме тоді, коли тобі знадобляться нові олійні фарби.

4. Над його сім'єю

Тут навіть нема чого пояснювати. Може його брат і повний лузер, якого вигнали зі школи ще в 9 класі, а татові не завадило б трохи схуднути - про це може жартувати тільки сам чоловік.Тобі в ці жарти вхід суворо заборонений.

5. Над його стилем

Чоловіка треба любити, приймати й ні в якому разі не намагатися змінити те, що приносить дискомфорт тільки тобі та твоєму его. Наприклад, його широкі вельветові штани або смішні різнокольорові в'язані светри, які на твою думку не личить носити солідному чоловікові. Може, він і не хоче таким бути. А приймати - значить не жартувати і не змушувати свого улюбленого відчувати сором від власного зовнішнього вигляду.

6. Над його шкільними фото

Він був товстим? - Нехай! Носив брекети і довге волосся? - Дуже добре! Що б ти не побачила в шкільних альбомах, залиш свої найсмішніші жарти при собі. Тоді можливо і чоловік не посміється, знайшовши в одній з книг фотографію 14-річної дівчинки з пухкими червоними щоками і безглуздою зачіскою.

7. Над його першою дівчиною

Так. Як би важко це не було, якою б вона не була і як би не асоціювалася у тебе з морською свинкою, або ще якоюсь твариною - навіть не смій заїкатися про це. Це заборонена зона.От першої і до останньої жінки. І справа не в тому, що для нього вона все ще важлива, або щось подібне, немає. Просто жінки - відображення чоловіка. Сміючись над нею - смієшся над ним.

8. Над його стараннями

Навіть якщо вечерю, яку він приготував просто огидно, якщо в подарунок на 8 березня він подарував тобі самі неулюблені квіти, а на день народження - сережки, хоч у тебе навіть не пробиті вуха, не знущайся над ним. Він хотів зробити приємне тобі та намагався як міг. А посміявшись над ним, можна відбити бажання робити для тебе що-небудь взагалі.

9. Над його невдачами

Будь це щось дрібне як програш в монополію, або глобальне, як нездача тесту на права -чоловік все сприймає масштабно, і в усьому хоче бути переможцем.Так може краще придушити в собі всі уїдливі позиви і зробити так, щоб він відчував себе переможцем ? Навіть якщо він ним не є.

10. Над його гідністю

Ніколи.

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі