21 лютого 2020 о 15:46

"У мене не модельне тіло": Джиджі Хадід про початок своєї модельної кар'єри у зйомці i-D

24-річна супермодель Джиджі Хадід стала головною героїнею нового номера iD magazine та дала інтерв'ю журналу. Над образами працював улюблений стиліст моделі Олівер Ріццо.

Для обкладинки спецвипуску The Icons and Idols Issue Джиджі позувала у вбраннях з кутюрної колекції Maison Margiela весна/літо - 2020: у шовкових асиметричних сліпах в ніжно-блакитному і червоному відтінках, чорному монолітному пальто до підлоги та синій плісированій сукні сорочкового крою.

Модель розповіла, що між зйомками та показами любить проводити час на фермі, а ще - готувати для своїх гостей їхню улюблену їжу.

Також в інтерв'ю Джиджі згадала про початок свого модельного шляху, про роботу з Жан-Полем Готьє. Дівчина розповіла, що модельєр був першим, хто дозволив їй вийти на подіум в Парижі у відкритому вбранні на зорі її кар'єри. Тоді як інші модельєри намагалися прикрити її тіло, нібито через недоліки фігури.

Сама модель зізнається: "Він був першим дизайнером, який дозволив мені пройтися подіумом на показі в Парижі. У той час, коли я ще тільки починала свою кар'єру. Я закінчувала школу, у мене все ще було моє волейбольне тіло. Це було тіло, яке я любила. Я знала, як важко я працювала, щоб мати ці м'язи, щоб бути зігнутою у певних місцях - я навіть сумую за ним зараз. У той час люди жорстоко поводилися зі мною і намагалися сказати, що у мене не модельне тіло" .

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі