21 лютого 2020 о 12:00

Донька Стівена Спілберга знімається в порно

Мікаела Джордж Спілберг, 23-річна прийомна донька американського кінорежисера Стівена Спілберга, заявила, що буде будувати кар'єру в порно. Вона знімається в жанрі соло.

Мікаела розповіла про це виданню The Sun . "Моє тіло, моє життя, мій дохід, мій вибір. Я не зобов'язана ні одній людині своєю свободою або чеснотою тільки через свого імені", - говорить дівчина. За словами дівчини, вона втомилася від роботи, яка не приносить задоволення. Завдяки новій кар'єрі вона може "отримати вигоду зі свого тіла". "Я втомилася від розмов про те, що я повинна ненавидіти своє тіло. Я можу задовольнити інших людей, мені це приємно і я не відчуваю себе ображеною", - пояснює Мікаела.

Мікаела Спілберг Мікаела Спілберг

В інтерв'ю дівчина розповіла, що сподівається, що робота в порно індустрії допоможе їй стати фінансово незалежною від своїх американських батьків. Звичайно, вона хвилювалася як на її рішення відреагують батьки - Стівен Спілберг і Кейт Кепшоу, але вони її підтримали. У тому, чим вона займається, Мікаела не бачить нічого ганебного. "Це позитивний вибір, який розширює можливості. Я зрозуміла, що нема чого соромитися захопленням цією сферою і бажання зробити щось безпечне, осудне і за згодою".

Також Мікаела каже, що чітко встановила для себе межу, яку не переступить. Вона знімається тільки соло, щоб не зруйнувати відносини з 47-річним нареченим Чаком Панковим.

Мікаела з нареченим Мікаела з нареченим

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі