19 лютого 2020 о 14:00

Червона доріжка Brit Awards - 2020. До речі, там побував Monatik

18 лютого відбулась 40-я церемонія вручення музичної премії в області поп-музики Brit Awards - 2020. Подія сталася в Лондоні у концертному залі O2. Ведучим шоу став британський комік Джек Уайтхолл. Відкрили вечір співачка Мабель з піснею Do not Call Me Up та шотландський співак Льюїс Капальді, який виконав хіт Someone You Loved, завдяки якому він став "Кращим новим артистом" і отримав нагороду "Найкраща пісня".

Переможцем у номінації "Найкращий британський співак" став Stormzy, а співачкою - Mabel. А серед міжнародних виконавців відзначили Біллі Айлиш і Tyler, The Creator.

Нагороду "Альбом року" отримав репер Dave за пластинку Psychodrama. Кращою групою стали Foals, а співачка Celeste перемогла у номінації "Висхідна зірка".

Звісно, багато переможців та гостей вечора не згаяли можливості виблиснути вбраннями на червоній доріжці церемонії. Серед гостей Brit Awards - 2020 був український співак Monatik, який поділився своєю думкою щодо кращіх, на його погляд, перформансів, які він побачив у O2.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dmitriy Monatik (@monatik_official) 18 Лют 2020 на 4:07 PST

Дивіться найцікавіші образи зірок з червоної доріжки.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі