13 лютого 2020 о 15:17

Громадян Китаю не пускають на круїзні лайнери

Круїзний лайнер Diamond Princess зараз знаходиться в водах Японії на карантині. Пасажирам заборонили його залишати після того як виявили, що на судні був пацієнт з коронавірусом. Зараз хворих там 218 осіб. Серед захворілих є українські громадяни.

Вимогою Міністерства охорони здоров'я Японії було прийнято залишити лайнер на 14-денний карантин. Зараз там знаходяться 2 666 туристів.

У зв'язку з цим круїзним компаніям довелося ввести обмеження для пасажирів з Китаю, якщо вони є резидентами країни або були там недавно. Компанії Royal Caribbean і Norwegian Cruise Lines взагалі заборонили допуск на кораблі всім громадянам Китаю, Гонконгу і Макао.

«На борт наших кораблів не допускаються всі гості, які мають китайський, гонконгський паспорта або паспорт Макао, незалежно від того, коли вони були там востаннє. Правило діє до наступного зауваження », - заявили в Royal Caribbean.

Royal Caribbean також заборонив приймати на борт зі своїх лайнерів людей, що знаходилися в Китаї, Макао або Гонконгу протягом останніх 15 днів, незалежно від національності та «будь-якого, хто контактував з людьми, які були в цих місцях в той же період часу». Тим  пасажирам, яких не допустили повністю повернуть кошти.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі