Ганна Опря
11.02.2020 10:49

Який сюрприз підготувати до Дня святого Валентина?

Останнім часом стала дуже популярною і поширеною версія про те, що День святого Валентина - це свято, придумане маркетологами для того, щоб вибити з закоханих парочок більше грошей. Адже, якщо ти не подаруєш хоча б маленьку листівку «валентинку», то можна вважати, що ти взагалі не любиш свого партнера. Доволі дивне трактування того, що показувати свою любов обов'язково лише раз на рік, та й то за допомогою подарунків, вносить якийсь відтінок вульгарності і матеріалізму в цей день. Хоча насправді, свято є лише ще одним способом нагадати своїй близькій людині, наскільки вона тобі дорога та влаштувати для неї оригінальний сюрприз. Погодься, що просто простягнути пакет з подарунком - це було б занадто банально, тому спеціально для тебе ми підготували кілька варіантів сюрпризів, якими ти можеш потішти свою половинку на День святого Валентина.

Смачна вечеря

Відкинь свій непотрібний скепсис, ні у кого не виникає сумнівів в тому, що ти і так чудова господиня і готуєш смачну вечерю якщо не щодня, то хоча б раз на тиждень. І що подібними речами коханого вже давно не здивуєш. Так, свічки, красива сервіровка столу, пляшка вина, легкий салат, стейк на грилі - це все красиво, смачно і спрацює на 100 відсотків, але занадто вже проста ця схема для того, щоб зватися сюрпризом. Давай згадаємо незабутню сцену з «Сексу у великому місті», де Саманта приготувала суші - улюблене блюдо свого чоловіка, а замість тарілки використовувала... своє тіло. Ось такий варіант вечері дійсно запам'ятається, і не так уже й важливо, що саме ти приготуєш, чи пересолила ти усі інгредієнти, наскільки огидний смак має вся ця куховарство, адже сам факт того, як ти лежиш оголеною на столі з його улюбленою стравою на твоєму тілі надовго вріжеться йому в пам'ять.

Шарф або светр своїми руками

Абсолютно неважливо, що спиці ти тримала в руках у 8 класі на уроках праці. Абсолютно неважливо, що у тебе не вистачає часу сходити в салон на чистку обличча, що вже говорити про те, щоб зв'язати йому величезний шарф. Абсолютно неважливо, що в підсумку це може вийти щось таке, в чому можна ходити тільки вдома або, в кращому випадку, винести сміття. Тому що саме усвідомлення того факту, що ти зробила цю річ власними руками ощасливить твого коханого. Адже всупереч всім цим доставкам за 24 години з інтернету, онлайн-шопінгу з Китаю і США, величезної кількості торгових центрів та достатку всього, що взагалі можна уявити, найважливіше, що може отримати інша людина - це увагу.

Квест

Отже, все, що тобі потрібно - це стікери і кольорові маркери. А далі твоя фантазія не обмежується абсолютно нічим. Ти можеш зробити квест, в якому ви відвідаєте всі знакові для вас місця, «ваші» кафе, парки, зупинки тролейбуса, та що завгодно, що має значення тільки для вас двох. Або ж ти можеш по всій квартирі заховати якісь маленькі приємні сюрпризи, і розклеїти стікери з питаннями, правильно відповідаючи на які, твій коханий отримає підказку, де захований «скарб». Загалом, це весело, захоплююче, забавно і вже точно буде належно оцінене. Ну і це оригинальніше, ніж просто сходити в ресторан на День святого Валентина і обговорювати серед десятків інших пар, як ви познайомилися або вперше поцілувалися.