08 лютого 2020 о 10:00

Найкоротші шлюби знаменитостей в історії

Памела Андерсон та Джон Пітерс

Історії їх любові вже 30 років. Пара познайомилася на вечірці Playboy у 1989 році. Однак, шлюб став абсолютною несподіванкою для шанувальників 52-річної блондинки. Причини такого швидкого рішення розірвати шлюб справді невідомі.

Брітні Спірс та Джейсон Олександр

Повна рекордсменка серед зірок зі швидких розлучень - співачка Брітні Спірс. У 2004 році в Лас-Вегасі вона уклала шлюб зі своїм другом Джейсоном Александром, в через 55 годин після весілля передумала і попросила скасувати шлюбну угоду.

Дженніфер Еспозіто та Бредлі Купер

У 2006 році Бредлі Купер одружився з акторкою і танцівницею Дженніфер Еспозіто, але через чотири місяці подав на розлучення - сімейне життя не викликало у нього особливого ентузіазму. Судячи з усього, і зараз не викликає, враховуючи, що він так і не одружився із супермоделлю Іриною Шейк, яка народила йому доньку.

Кріс Джадд та Дженніфер Лопес

У 2000-х у Джей Ло був бурхливий роман з танцюристом Крісом Джаддом. У 2001 році вони одружилися. Розлучення відбулося за кілька місяців, а в 2014 році Кріс розповів зарубіжним таблоїдам, що стало причиною для цього. Виною всьому настирливі папараці, які постійно втручалися в особисте життя пари. Він втомився «боротися за особистий простір», але не тримає на Джей Ло зла.

Кармен Електра та Денніс Родман

У 1998 році Кармен вийшла заміж за баскетболіста Денніса Родмана, але шлюб тривав лише 9 днів. За повідомленнями інсайдерів, він спочатку був приречений на невдачу через те, що Електра прийняла рішення вийти заміж в період шкідливого захоплення алкоголем - втім, як і її чоловік.

Кріс Хамфріс та Кім Кардашьян

З баскетболістом Крісом Хамфрісом Кім почала зустрічатися в 2010 році, а через рік вийшла за нього заміж. Тоді Кім знімалася у реаліті-шоу «Сімейство Кардашьян», де і показали розкішне весілля, за 10 млн. доларів. «Я впевнена, що наша любов буде вічною», - стверджувала Кім. На розлучення вона подала через 72 дні після реєстрації шлюбу, а кілька років тому розповіла, що вийшла заміж лише тому, що, як і багато дівчат, була впевнена в тому, що в 30 років їй просто необхідно стати розсудливішою.

Рене Зеллвегер та Кенні Чесні

У 2005 році актриса Рене Зеллвегер вийшла заміж за кантрі-виконавця Кенні Чесні: шлюбу судилося прожити лише чотири місяці. За словами Рене причиною для розлучення стало шахрайство новоспеченого чоловіка. У екса - своя версія: він говорить, що через Рене був змушений обирати між сім'єю і музичною кар'єрою, і віддати перевагу останньому.

Ніколас Кейдж та Ліза Марія Преслі

На момент весілля стосунки Ніколаса і Лізи пережили себе, але вони думали, що офіційна церемонія їх врятує. Підсумок такий - розлучення через 109 днів після реєстрації шлюбу. Ось, як точно не потрібно робити.

Ніколас Кейдж та Еріка Койке

Але попереднє розлучення ще не найшвидше у біографії Кейджа. Одружившись із візажисткою Ерікою Койке 23 березня минулого року, він подав на розлучення через чотири дні, заявивши, що був занадто п'яний, щоб приймати такі серйозні рішення.

Трейсі Едмондс та Едді Мерфі

Продюсер Трейсі Едмондс потрапила у ненормальні відносини, одружившись з актором Едді Мерфі на Бора-Бора. Актор регулярно ображав і навіть бив Трейсі, тому вона була неймовірно рада, що на території США їх шлюб не мав жодної юридичної сили. Шлюб тривав лише 2 тижні.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі