09 лютого 2020 о 09:00

Небезпечний метод: 5 найнебезпечніших способів схуднути

Шалене бажання схуднути за всяку ціну - аби у четвер, змушує багатьох дівчат грати у російську рулетку зі власним здоров'ям. П'ять категоричних табу в боротьбі із зайвою вагою - у новому матеріалі Woman.ua.

Спосіб 1. Не їсти.

Що з тобою буде? Спочатку ти відчуєш гнітючу слабкість: голова буде паморочитися, ноги підкошуватися, настрій коливатися між відмітками «погано» і «катастрофічно погано». Потім додадуться і більш конкретні симптоми: почне темніти в очах, шуміти у вухах, боліти у скронях. Язик вкриється щільним білим нальотом, з рота чітко запахне рідиною для зняття лаку, ноги та обличчя набрякнуть та змарніють.

Весь цей час твій організм буде стійко боротися з жорстоким стресом, що вдарить одразу по всіх органах та системах. Хто вийде переможцем з цієї дуелі - прогнозувати важко.

Спосіб 2. Ковтати таблетки для схуднення.

Що з тобою буде? У найщасливішому випадку, ти просто витратиш чималеньку суму грошей даремно. Якщо пощастить трохи менше, конкретно зіпсуєшь собі здоров'я.

Причому ромаїття можливих варіантів вражає: від убогої хімічної залежності до проблем із серцево-судинною системою, обміном речовин та щитоподібною залозою. Особливо завзяті дівчата ризикують зіткнутися з порушеннями репродуктивної функції: або народжувати здорових дітей, або пити сумнівні пігулки - цілком резонний вибір у наші дні.

Спосіб 3. Зробити ліпосакцію.

Що з тобою буде? Це тільки здається, що ліпосакція - дивовижно простий метод позбавлення від мерзенного жиру. Прийшов у клініку, заплатив, переодягнувся, отримав наркоз, заснув, прокинувся - і, яке чудо, ніяких зайвих кілограмів. У житті все по-іншому: боляче, небезпечно, страшно, довго, дорого, і не на завжди.

Ліпосакція позбавить тебе підшкірного жиру, залишивши замість нього не менш приємні речі: синці, гематоми, шрами... Ну і, звичайно ж, саму проблему, через яку ти набрала вагу. І набереш ще раз, навіть не сумнівайся.

Спосіб 4. Пити проносне після їжі.

Що з тобою буде? Зневоднення, діарея, нудота, блювота - вже через два-п'ять місяців такого екстремального схуднення. Все залежить від початкових ресурсів організму: в принципі можна і після декількох сеансів «очищення» відчути всі описані симптоми.

Далі - веселіше. Півроку постійного вживання проносних засобів («постійного» - не означає кожен день, пару раз на тиждень уже досить) - і твій кишечник перестане функціонувати самостійно. У віддаленій перспективі вся ця історія може закінчитися смертю. Ми не залякуємо, це просто медичний факт.

Спосіб 5. Викликати блювоту.

Що з тобою буде? За перші кілька скинутих кілограмів ти заплатиш відносно дешево: лише хронічною печією та зневодненням. Потім ціна питання буде рости в геометричній прогресії. Почнуть псуваться зуби, з'явиться мерзенний запах з рота, відбудеться сильне зневоднення.

Далі ти познайомишся із запаленням стравоходу та гастритом. Трохи пізніше: впадеш у депресію, станеш похмурою та відлюдною, отримаєш дивну звичку плакати вечорами на самоті. Забарахлить серце, виявляться ознаки нервового виснаження... Закінчиться все у клініці розладів харчової поведінки або у звичайній лікарні, де лікарі будуть боротися за твоє життя.

До речі, незважаючи на скинуті кілограми, виглядатимеш ти по-хеллоуїнські кепсько. Гарних булімічок не буває.

related posts block

Поліна Ворс

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі