07 лютого 2020 о 10:54

Vogue Italia закликають допомогти Венеції, розмістивши на обкладинці банківський рахунок

Італійський Vogue у лютневому номері закликає врятувати Венецію. В останні роки місто особливо страждає від повеней, а в листопаді рівень води піднявся на рекордні 187 сантиметрів. Міська влада витрачає мільярди євро, щоб вирішити проблему, убезпечити жителів і туристів та відновити Венецію після повеней.

На обкладинці лютневого Vogue Italia фото Вітторії Черетті, однієї з найвідоміших італійських моделей. Вона тримає у руках табличку з написом Protect Venice ("Захистимо Венецію") та номером рахунку для перерахування грошових коштів на допомогу країні. Вода у Венеції піднімається мало не кожен день. Зібрані кошти підуть до спеціального фонду для усунення наслідків наступної повені.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vogue Italia (@vogueitalia) 5 Лют 2020 о 2:00 PST

Головний редактор Емануель Фарнетті вірить, що таким чином зможе привернути увагу громадськості до змін клімату та допомогти місцевим жителям. "Ми вирішили використовувати найважливішу частину журналу, обкладинку, щоб звернутися до міжнародної аудиторії, - сказав він. - Vogue Italia - найпопулярніший італійський журнал за межами Італії. Ми віримо, що багато читачів, не лише італійці, зможуть внести свій вклад. Адже Венеція - наша спільна спадщина".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vogue Italia (@vogueitalia) 5 Лют 2020 на 5:03 PST

Італійський Vogue прагне бути екологічним. Нагадаємо, що в січні журнал вийшов без фото , щоб зменшити негативний вплив зйомок на навколишнє середовище. Замість цього у журналі з'явилися ілюстрації сучасних художників.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі