06 лютого 2020 об 11:31

4 наслідки жіночої зради

Відчуття, слова і події, які назавжди підуть з ваших стосунків після твоєї зради. Навіть якщо цього ніхто не помітить.

Одного разу це може статися і з тобою. Як би впевнено ти зараз ні зарікалася. Про що б не думала. Що б не обіцяла. Коханому, мамі, тій верескливій ​​тітці із загсу, власному відображенню у церковних вінцях або особисто Господу Богу.

Фото Стін Сандленд Фото Стін Сандленд

Два келихи коньяку. Вітер, що ковзає по засмаглим литкам. Літо. Нова сукня. Стара пісня. Чийсь пильний погляд навпроти... Погляд, яким перестають дивитися один на одного після першого сексу.

Це може статися. З тобою. У якесь звичайне шосте серпня, дев'ять вечора, двадцять кілометрів від дому. З якимось чужим хлопцем. Цілком ймовірно, ти навіть не знатимеш, хто його улюблений письменник та яку музику він слухає, коли йде дощ. Чи не захочеш знати. А потім ти прийдеш додому. Почистиш зуби. Трохи довше, ніж зазвичай, постоїш під душем. Нафарбуєш нігті. Поставиш на зарядку телефон. Переконаєш себе, що нічого не змінилося.

І помилишся.

Тобі доведеться брехати

Ти будеш подумки поливати себе сірчаною кислотою, відповідаючи на несподіване запитання коханого: «Ти б змогла мені зрадити?». «Навіщо ти питаєш такі дурниці, хороший мій?», - незграбно бравуєш ти з виразом обличчя Зака ​​Ефрона, що думає про витоки буддизму.

Це натужне кокетство так і залишиться непоміченим - чоловіки куди крутіші за нас у мистецтві не помічати не бажане.

Ти будеш відчувати себе непотребом

Твоя велика любов з її саморобними різдвяними листівками, поцілунками у скроню, засушеними між сторінками Булгакова гілочками мімози, купленими на останні гроші подарунками, вимовленими пошепки «люблю», пройденими босоніж світанковими вулицями... Все це раптом стане нікчемною бутафорією. Прототипом зруйнованого війною будинку. Синопсисом роману, який ніколи не напишуть.

Ти точно зрозумієш: твоя історія ніяка не особлива. Ви - стандартна пара, де є хороший хлопчик та лицемірна дівчинка, що тремтячими руками купує тест на вагітність у найвіддаленішій від будинку аптеці.

Фото Стін Сандленд Фото Стін Сандленд

Тобі буде соромно

Відтепер почуття провини буде нестаріючої осою безперервно дзижчати у тебе над вухом: де б ти не була, що б не робила. Чим старанніше ти будеш відмахуватися від неї, тим настирливіше вона візьметься тебе атакувати. Кожне твоє зізнання раптом зазвучить, як безглузда спроба виправдатися. Кожен вчинок - як претензія на спокутування. Цей внутрішній самосуд буде переслідувати тебе сім днів на тиждень, щоразу виносячи все більш жорстокі та негуманні вироки.

В результаті ти остаточно звикнеш до відчуття другого дна у відносинах з партнером. І для існування іншої тебе - тебе-зрадниці, тебе-лицемірки, тебе-брехухи. Ось за неї «тобі номер один» і буде дуже соромно. Вбивчо, не по-дитячому соромно. До пекучих, як вулканічна лава, сліз та безтямних дзвінків мамі о шостій ранку.

Ти втратиш права на ревнощі

Тільки-но відчувши в собі знайомий свербіж підступаючих до горла ревнощів, ти будеш всіма силами затикати собі рот. Адже... ну і як ти взагалі можеш ревнувати? Яке ТИ маєш право вимагати від коханого лебединої вірності? Ти, чиї руки ще місяць тому відчужено впивалися у плечі стороннього, немов застрягла в пральній машині монета, чоловіка? Все, що ти зможеш собі дозволити - мімімішно посміхатися і махати. Навіть якщо в цей момент усередині у тебе буде розгортатися маленьке 11 вересня... З нападами паніки і образи, що продирає до кісток, страхом, істерикою та абсолютним нерозумінням, як взагалі жити далі.

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі