06 лютого 2020 о 10:51

Правила дрес-коду: в чому піти на зустріч однокласників

Найголовнішою подією в році для дівчат є не День народження, 8 березня або День святого Валентина, як думають чоловіки, а зустріч з колишніми однокласниками. А все тому, що такий відповідальний захід відбувається раз на п'ятирічку, і якщо ти на ньому облажалася, тобі доведеться чекати дуже довго для того, щоб все виправити.

[Hcgallery id = "536056"] http://woman.ua/file/images/2013/11/201311275295d8d7c8970.jpg [/ hcgallery]

Взагалі, зустріч однокласників - захід, як не дивно, досить неприємний. Адже з тими, хто дійсно був твоїм другом з дитинства, не потрібен привід у вигляді п'яного сабантуя в шкільній їдальні, щоб зустрітися та згадати, як ви разом сиділи за партою, ненавиділи математичку чи курили у шкільному дворі. Для інших же зустріч однокласників - це чергова ненависна олімпіада, яку ти або виграєш і отримуєш повагу однокласників, похвалу класної керівниці та почесну грамоту, або програєш - і отримуєш в кращому випадку жалісливі погляди сокашніков на свою адресу.

Тому готуючись до цієї зустрічі, чоловіки думають про те, чи достатньо вони досягли успіху в порівнянні зі своїми ровесниками, а жінки - чи достатньо вони добре виглядають на тлі колишніх подружок. І треба сказати, що у жінок щодо цього особлива стратегія, яку потрібно встигнути реалізувати до лютого - традиційно саме у цьому місяці прийнято збиратися біля дверей рідної школи.

Бізнес леді

[Hcgallery id = "536058"] http://woman.ua/file/images/2013/11/201311275295d8ca79513.jpg [/ hcgallery]

Якщо ти до свого віку не встигла вийти заміж і створити сім'ю - роби ставку на свої кар'єрні досягнення. Навіть якщо ти поки не посіла бажане крісло фінансового директора, а все ще працюєш молодшим помічником регіонального менеджера - це не означає, що ти не можеш виглядати так, як фінансовий директор. Дональд Трамп говорив так: «Одягатися слід для тієї роботи, яку ви хочете мати, а не для тієї, яку маєте». Тому сміливо інвестуй свою зарплату в елегантний костюм від Вікторії Бекхем та яскраві туфлі від Маноло Бланік. Мало того, що в такому вигляді тобі позаздрять не лише однокласниці, а й однокласники, які оцінять твій статус, а там дивись - і отримаєш нову роботу.

Світська левиця

[Hcgallery id = "536059"] http://woman.ua/file/images/2013/11/201311275295d8d03fab1.jpg [/ hcgallery]

Якщо до третьої річниці зустрічі випускників ти не лише не вийшла заміж, але й не обзавелася пристойною роботою, ти напевно зуміла закадрити не одного симпатичного і заможного чоловіка, який не дає тобі опуститися на дно. Що ж, сьогодні така якість теж в ціні, і наявність багатого коханця викликає не меншу заздрість і повагу, ніж велика сім'я та високооплачувана робота. Тому не соромся і сміливо грай на образі модної it-girl, головна турбота якої - в який клуб сьогодні піти та куди полетіти на вихідні. Щоб створити образ такої милої стервочки, необхідно вдягти кітчеві речі, які навіть можливо і не дуже вже відповідають твоєму віку: міні-плаття з відвертим декольте, діряві джинси, ультрамодний світшот, впізнаваний на всіх обкладинках глянцю, помітні аксесуари, сумочка Chanel, а головне - яскравий макіяж. Повір, у такому вигляді твоїх однокласниць душитиме жаба, а твої однокласники будуть давитися слиною.

Модна мамуся

[Hcgallery id = "536060"] http://woman.ua/file/images/2013/11/201311275295d8d394b55.jpg [/ hcgallery]

Якщо у тебе немає хорошої роботи, незважаючи на золоту медаль, що порошиться у скриньці, немає заможного чоловіка або коханця, проте є звичайний чоловік з уже помітним пивним животиком та троє чарівних діточок - тобі теж є, чим пишатися. Тому сміливо одягай коротеньку сукню, що підкреслює талію, щоб показати, що після трьох дітей вона все ще у тебе є, хоча у тебе немає часу відвідувати спа-салони та тренажерний зал. Додай до образу елегантні човники на високих підборах (нічого страшного, що ти не носила таких з випускного - заради такого випадку потерпиш) і заверши образ червоною помадою. Не бійся, тебе не приймуть за дівчину легкої поведінки - у тебе залізне алібі у вигляді того незграбного йолопа в ошатному костюмі та трьох хлопчиків, що висять у нього на шиї.

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі