06 лютого 2020 о 09:00

Головні мейкап тренди 2020

Популярні візажисти і модні будинки - ключові фігури beauty ринку. Покази на тижні моди задають тренди в одязі та макіяжі на майбутні сезони, якими беззастережно користуються завзяті модниці. Зазвичай, модні тренди змінюються щосезону, але є й такі, що будуть актуальні завжди. Цьогоріч повертається мода 60-х і 90-х років.

Ми розповімо, який макіяж буде актуальним у 2020-м.

Макіяж а-ля натюрель

Мода на природність, напевно, не мине ніколи. У цьому випадку не слід наносити на обличчя багато косметики. Достатньо злегка підфарбувати брови і вії, - краще коричневою тушшю, а на губи нанести світлу кремову помаду або прозорий блиск. Вирівняти тон обличчя та надати шкірі природнього вигляду можна правильно підібраним тональним кремом або легкою пудрою. Плюс, з таким легким макіяжем ти завжди виглядатимеш молодшою.

Монохромний макіяж

Цей крутий образ створюється завдяки використанню одного і того ж кольору на губах, очах та вилицях. Такий лук, до речі, дуже любить співачка Ріанна. Для монохромного макіяжу підійдуть абсолютно будь-які відтінки, - рожевий, персиковий, бронз. Головне правило - використовувати відтінки з єдиної кольорової палітри. Допускається розтушування, але в жодному разі не градієнтний перехід від одного кольору до іншого.

Що на очі? Стрілки

Різнобарвні стрілки - один з головних beauty трендів цього року. Сьогодні немає проблем з пошуком косметики для створення ідеального модного образу. В арсеналі виробників косметики величезна кількість лайнерів всіляких кольорів, все залежить тільки від твоєї фантазії. Кричущі помаранчеві, жовті, кислотно-салатові, блакитні кольори зроблять образ яскравим і модним. Але не варто забувати про класичну чорну та коричневу підводку. Можна спробувати різні види стрілок: з гострими або закругленими кінчиками, подвійні стрілки або поєднати кілька різних кольорів.

Тіні

Завжди популярний строгий smoky-eyes в цьому році стане не таким ідеальним, а навпаки, більш недбалим, без підкреслених ліній та переходів. А рожеві, блакитні, неонові жовті, персикові тіні у стилі 90-х будуть на піку популярності. Тож варто запастися палетками яскравих відтінків - такими модними цього року.
А ще гліттер! Блискітки на повіках, вилицях, щоках, і чим більше, тим краще. Вже сяяти так сяяти!

Кольорові вії

Класичний чорний вже набрид, тому прямо з 90-х до нас поспішає кольорова туш. Сині, блакитні, зелені і навіть рожеві відтінки знову в тренді, тому поспішай поповнити свою косметичку. До речі у моду повернулися «злиплі» вії з 60-х. Домогтися такого ефекту можна профарбовуючи вії на верхній повіці по кілька разів, при цьому ніби склеюючи їх в окремі пучки.

Рум'яне обличчя

Рум'яна цього року займають особливе місце в модному макіяжі. Тепер для створення ідеального образу рум'яна наносяться на усі щоки, а не лише на вилиці, створюючи при цьому ефект зашарілості.

Губи

Нюдові відтінки залишилися в моді цьогоріч. До них приєдналися всі відтінки червоного, соковиті ягідні кольори та фуксія. Причому це можуть бути як матові так і глянцеві текстури. Ще однією фішкою стане ефект вологих губ, який ідеально доповнить будь-який макіяж. Повністю прозорий, вологий блиск для губ додасть їм об'єму та зробить ніжними і привабливими. А якщо все ж хочеш додати кольору, то можна використовувати ніжно-рожевий блиск або помаду улюбленого відтінку під прозорий блиск.

Природні брови

Ми з жахом згадуємо широкі і симетрично окреслені брови, які були модними деякий час тому. Цього року тренд на натуральність. Рекомендовано або підкреслювати свої натуральні брови, злегка піднімаючи їх вгору, або зробити їх якомога більш бляклими, рідкими, при цьому трохи підфарбувати «волосковою» технікою. Популярним також залишиться ефект ламінування брів, якого можна досягти за допомогою гелю для брів.

За сучасними трендами у тебе є можливість приміряти будь-який образ: скромний, романтичний, зухвалий. Головне правило - залишатися собою, не переборщити з макіяжем та правильно поєднувати б'юті-продукти. Пам'ятай - ти прекрасна!

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі