05 лютого 2020 о 04:42

У Шеннен Доерті діагностували 4 стадію раку

Шеннен Доерті розповіла, що їй діагностували рак молочної залози у четвертій стадії. Вперше р ак грудей у 48-річної актриси діагностували у 2015 році, але за два роки вдалося досягти ремісії. Однак у 2019 році захворювання повернулося вже у термінальній стадії.

За словами Доерті, про діагноз вона дізналася незадовго до того, як в результаті інсульту помер її колега за серіалом «Беверлі-Хіллз, 90210» Люк Перрі. «Це так дивно, коли ти живеш із подібним захворюванням, але той, хто здавався здоровим, йде першим», - зазначила актриса. Шеннен розповіла, що до кінця не може прийняти діагноз і не хотіла говорити про нього, «щоб довести, що ще може працювати» (у 2019 році вона знялася в перезапуску «Беверлі-Хіллз, 90210»).

«Наше життя не закінчується в ту ж хвилину, як ми дізнаємося про захворювання. У нас ще є справи», - завершила вона. Зараз Доерті веде судовий розгляд зі страховою компанією, який розгорнувся після того, як в результаті лісових пожеж у Каліфорнії постраждав її будинок. За словами Доерті, відомості про стан її здоров'я можуть фігурувати у документах, тому вона вирішила публічно розповісти про діагноз, щоб згодом інформацію про це «не спотворили».

Джерело: abcnews.go.com

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі