03 лютого 2020 о 10:54

Що робить жінку несексуальною

У сучасному суспільстві несексуальність - щось на зразок надбаної інвалідності. Ти несексуальна? Бідолаха! Як же це несправедливо! Тепер тобі доведеться негайно вступити в партію жінок-дітоінкубаторів, які цілодобово печуть вологі манники під пісні Сергія Лазарєва.

Але що парадоксально - така лобова пропаганда обов'язкової сексуальності не зробила нас ані трохи крутішими в цьому відношенні. Скоріш навпаки, чим більше зусиль жіноче населення прикладає до «сексуалізації» самих себе, тим більше відвідувачів збирається у замаскованих під спа-салони борделях.

З'ясовуємо, що і на якому етапі пішло не так разом із Woman.ua.

Фото Хельмут Ньютон Фото Хельмут Ньютон

Намагатися бути сексуальною - несексуально.

Помада кольору будиночка для Барбі. Нарощене волосся, що кукурудзяними рильцями звисає на помаранчево-солярійні плечі. Вбрання, що віддалено нагадує продукцію магазинів одягу для декоративних той-тер'єрів. Такі дівчата вже давно стали свого роду героїнями покоління.

Фішка в тому, що весь цей карнавал стразової вульгарності росте зі зрозумілого, в принципі, прагнення викликати стійку ерекцію у навколишніх чоловіків. Просто іноді це нормальне бажання стає настільки лютим, що легко перемагає здоровий глузд, маленьку зарплату, прогнози погоди, правила життя Коко Шанель та мамине «Та куди ж ти зібралася в такому вигляді?».

Що поробиш, секс, як і рай, усі ми уявляємо по-різному. Ти думаєш, це смішно - носити літр гелю в ліфчику. А хтось упевнений: нічого не смішно. Ти вважаєш, що 20 см - зависоко для пляжного взуття. А хтось знає: ти просто заздриш, нещасна дівчинка у трепетних гумових в'єтнамках!

Єдина річ, яку подібні панянки мусять усвідомити, проста до неможливого: талант - це коли не видно праці. Той, хто має рацію, тихіше всіх говорить. Хороший товар рідко доживає до розпродажу. Жінка, яка знає, що вона сексуальна, ніколи не буде виставляти це напоказ. Крапка.

Бути старою - несексуально.

Старість - маршрутка, у якої немає розкладу. Ти сама встрибуєш в неї, коли втомлюєшся від пішої прогулянки. Ти сама обираєш дату, коли вперше скажеш безіменній попутниці з безкоштовною газетою в руках: «У наш час все було по-іншому...».

Тобі може бути 25. У тебе може бути апетитна пружна попа і жодної зморшки на лобі. Ти можеш робити ідеальні минети, а по суботах танцювати ламбаду у фітнес-клубі. Але при цьому від тебе буде віяти справжнісінькою асексуальною, постклімактічною старістю.

І все тому, що молодість - це не цифра на стрічці випускника. Не категорична відмова касирки продавати сигарети. Не кількість антивікових кремів на поличці у ванній. Справжня молодість - це здатність радіти життю, ловити кожне відчуття, дуріти, божеволіти та ставити гострі питання світові. А не бути ходячою відповіддю на них.

Фото Хельмут Ньютон Фото Хельмут Ньютон

Одягатися, виходячи тільки лише з критерію зручності - несексуально.

Чоловікам подобається, коли ми нацуплюємо труси, схожі на гумки для волосся. Вони приходять у захват, спостерігаючи, з якою акробатичній грацією ми проходимо уздовж бордюру на шпильках, за товщиною порівнянних із бджолиними жалами. Їм важко стримувати захоплення, розглядаючи, як плине шовк по наших стегнах, що мнеться навіть від подиху морського бризу.

Все, що змушує нас мріяти про безрозмірні толстовки та тракторні черевики, чомусь приносить протилежній статі непідробну візуальну насолоду. Чому - питання для іншого матеріалу.

Бути стандартною - несексуально.

Про таких кажуть «доглянута, приємна дівчина». У неї є пристойна робота, де можна обговорити підсумки «Євробачення», пригоститися печивом та розклеїти на моніторі кислотні стікери. Раз на два тижні вона ходить на манікюр, раз на тиждень - на педикюр. Захоплюється декупажем, фотографіями закордонних басейнів і талант-шоу. З дев'ятого класу вперто бореться із зайвими кілограмами і думками. Перед відпусткою купує скакалку та крем проти целюліту, перед побаченням - новий бюстгальтер. Вважає, що покликання кожної жінки - сім'я. Любить приходити з роботи сильно втомленою і сиплим голосом говорити подрузі по телефону: «Танечка, як мені все це набридло...».

Через повну відсутність самоіронії не визнає у себе наявність недоліків серйозніших за несиметричні брови. Свій характер називає «примхливим», а людей - «чоловічками». Останнім «чоловічком», який змусив її серце тріпотіти, був двометровий бодібілдер Петро з шостого під'їзду.

Якщо ти впізнаєш себе у цьому описі, розслабся, все у тебе добре. «Стандартна» дівчина краще помре, ніж погодитися бути хоч у чомусь звичайною. Саме це її і видає.

Єдина річ, яку подібні панянки мусять усвідомити, проста до неможливого: талант - це коли не видно праці. Той, хто має рацію, тихіше всіх говорить. Хороший товар рідко доживає до розпродажу. Жінка, яка знає, що вона сексуальна, ніколи не буде виставляти це напоказ. Крапка

Бути байдужою - несексуально.

Найцікавіше, що всі ми, кожна-кожна з нас - втілення тваринного, вродженого сексу. І наша сексуальність - природна, як дихання. Так, саме так: ми кліпаємо, спимо, ходимо, чуємо... і ми сексуальні.

Це в нас. Усередині. І в цій блідій дівчинці-скрипальці, що ночами уявляє себе в центрі танцполу шкільної дискотеки. І в цій продавщиці клейонок, яка мріє, що шаурміст Толик сьогодні прийде тверезим та пригостить її розчинною кавою зі словами «А вам, Галочка, я взяв зі згущеним молоком».

Сексуальність не має жодного стосунку до латексних шортів та червоних ботфортів. І тому найяскравіше вона торжествує в нас не після походу в салон краси, а в стані простої, неконтрольованої жіночої закоханості.

related posts block

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі