16 грудня 2019 о 14:00

7 безпрограшних ідей для святкової зачіски

Низький пучок

Простий і дуже швидкий спосіб виглядати елегантно. Доповніть образ довгими сережками - вони додадуть шику.

Ободок

Обручі для волосся повернулися в моду. Обирайте простий широкий чорний або прикрашений намистинами і камінням. З таким аксесуаром будь-яка укладка одразу стане святковою, а ви перетворитеся на принцесу.

Високий об'ємний пучок

Улюблений трюк голлівудський перукарів. А ще його зовсім не складно зробити самостійно. Знадобляться лише кілька шпильок і заколок для фіксації та ваша фантазія.

Шпильки та біжутерія для волосся

Додайте такий блискучий аксесуар в волосся, і ви - зірка, навіть якщо укладку ви робили самостійно за 20 хвилин до виходу.

Мокра укладка

Мокра укладка проста у виконанні, виглядає завжди незвично і сексуально. Зберіть все волосся назад спеціальним косметичний засобом (гелем або мусом), це дозвольте максимально відкрити обличчя і шию. У випадку з такою зачіскою можна обрати яскравий макіяж.

Коси і плетіння

Коса навколо голови: жіночний і універсальний варіант, який доречний до будь-якого вбрання. Неважливо, що ви плетете - просту косу, хитрий «риб'ячий хвіст» або «колосок». Це точно безпрограшний варіант

Стрічка

Стрічка у волоссі, яка була популярна в 1950-х, знову в моді. А це означає, що час такою обзавестися - адже навіть звичайний хвіст з красивою атласною або велюрової стрічкою виглядає оригінально і святково.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі