30 січня 2020 о 12:54

Що робити, якщо ви закохалися в мудака

Отже, якщо ти полюбила мудака:

1. Не впадайте у відчай. Найімовірніше, це востанє. А якщо врахувати концентрацію мудаківства у теперішній час, закохатися в гідного хлопця було практично неможливо. Пройдіться по офісу: бачите, скільки мудаків, та ще й одружених? Їхні дружини вижили, значить, і ви зможете.

2. Зателефонуйте своїм найближчим родичам і друзям та наговоріть гидот. Вони подумають, що ви з'їхали з глузду і тому абсолютно не здивуються, коли дізнаються, що ви зв'язалися з мудаком. Більш того, вони будуть переконані, що ви - ідеальна пара, і підтримають ваші відносини.

3. Заведіть дружбу з кимось із алкогольного бізнесу . Скоріш за все, ви почнете більше пити, і вам знадобиться знижка та хороший алкоголь.

4. Заведіть дружбу з кимось, хто працює у "Швидкій допомозі". Найімовірніше, ви будете намагатися накласти на себе руки через "цього мудака".

5. Вкладіть значну частину своїх коштів у благодійність , мистецтво або нерухомість - що завгодно. В іншому випадку, ви витратите його на прагнення догодити "цього мудаку".

6. Будьте пильні під час сексу : мудаки дуже легко і швидко розмножуються.

7. Залишайтеся на насидженому місці , щоб не трапилося, і нікуди не переїжджайте. Мудак - він і в Африці мудак.

8. Звільніть великий ящик , щоб складати туди сковорідки, ліхтарики , чашки, брелоки та іншу лабуду, якою вас буде обдаровувати мудак на 8 березня.

9. Почніть виписувати журнал гороскопів. Щотижня, у хвилини відчаю, там буде написано, що "на цьому тижні вас чекає радісна подія".

10. Записуйте у щоденник усе, що відбувається між вами. Щасливої сім'ї, може, і не вийде, проте зможете видати книгу, крутішу за "Секс у Великому Місті" та зірвати мільйон. Не дурниця і ой, як приємно!

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі