30 січня 2020 о 10:42

Хто купив найдорожчу вечерю у світі та як вона відбувалася

Найдорожчу вечерю у світі дозволила собі сінгапурська пара з Малайзії Вінсент та Джейн Хі, які курують діяльність дошкільних освітніх установ як в Сінгапурі, так і в Китаї. Також Вінсент є приватним інвестором у сфері нерухомості, кіно та інших розваг. На сьогоднішній день він надає консультаційну підтримку для стартапів. Минулого року Вінсент вирішив купити найексклюзивнішу вечерю в світі, щоб внести вклад у благодійний проект.

Кошти, виручені за цю вечерю, будуть спрямовані на боротьбу з пневмококовою інфекцією та закупівлю вакцини для 20 000 дітей. В рамках гуманітарного проекту Карана Тілані, пов'язаного із наданням медичної допомоги дітям із малозабезпечених сімей у штаті Аква-Ібом в Нігерії.

Як власне відбувалася найдорожча вечеря у світі?

Вона розпочався 27 січня із вишуканої трапези на даху 1-V:U та ночі в готелі Outpost у Сінгапурі. Вранці 28 січня Вінсент та Джейн Хі вирушили у денний круїз по одній з 15-ти гаваней Marina Sentosa Cove на розкішній яхті Ferretti 780 від Hong Seh Marine.

Парі був поданий рідкісний коньяк Людовика XIII з пляшки, яку відкривали на Королівському банкеті його Величності короля Георга VI та королеви Єлизавети у Версальському замку в липні 1938 року.

Потім подружжя прибуло до аеропорту Селетар. Пара сіла у літак Bombardier Global 6000 вартістю понад 50 мільйонів доларів, який піднявся в небо і пролетів над Південно-Східною Азією, де Хі та його дружина насолодилися вечерею з 18 страв, яка була приготована Кірком Веставейем - кухарем ресторану JAAN, відзначеного зіркою Мішлен.

До обіду були подані марочні вина і шампанське, в тому числі Penfolds Grange 14, Dom Pérignon та Krug. Під час вечері Вінсент і Джейн отримали в подарунок по набору паличок для їжі, інкрустовані діамантами на суму в 17 000 доларів, а також кільце Джейн Сеймур. А завершився вечір у президентському люксі готелю Raffles Singapore.

Комментарии

Показати коментарі Приховати коментарі